Проблем с Мондео Мк3

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
fidanin
потребител
потребител
Регистриран: 15 юли 2013, 22:35
Модел на автомобила: мондео 2.0 tddi
Status: Извън линия

Проблем с Мондео Мк3

Мнение от fidanin » 19 юли 2013, 11:43

Здравейте колеги. От една седмица съм собственик на мондео мк3 2.0 tddi , но от проблеми не мога да му се нарадвам. Първо отказа вентилатора на климатроника, които след завъртане на ръка заработи и за сега държи. Сега проблема ми е че спря да пали. Чува се че стартера върти но не зацепва да завърти двигателя.Въпроса ми е следният може ли аз да сам направил нещо,защото сутринта четях една тема за програмиране колата да се заключва сама след запалване на двигателя.Направих всичко както пишеше във форума но така и не стана.Преди това като задържа бутона за отключване прозорците се смъкваха, а като задържа заключването се дигаха. Сега само се свалят без да искат да се вдигнат.Та може ли аз да сам направил нещо и да съм включил някаква защита и да не иска да запали.И ако има наистина някакви такива комбинации за програмиране на разни екстри ще сам благодарен ако някои ги сподели.
Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Проблем с Мондео Мк3

Мнение от DigiPro » 19 юли 2013, 20:17

Ако си разкачал акумулатора прозорците трябва да се програмират отново, за да работи глобалното затваряне, както и вдигане/спускане с едно докосване. Смъкваш до долу прозореца и пускаш бутона. След това пак натискаш надолу и задържаш 3 секунди. После вдигаш прозорецца догоре и пускаш бутона. Пак натискаш за вдигане и задържаш 3 секунди. Повтаряш операцията за всеки един прозорец.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”