Проблем със задна врата на мондео
- migcho
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2008, 20:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.25
- Status: Извън линия
Проблем със задна врата на мондео
Колеги вчера ми се скапа отключването на задна дясна врата на мондеото.
Не може изобщо да се отключи. Гледах преди време подобна тема, но за жалост цял ден я тарся и не успах да я намеря
Някой знае ли дали е възможно да си сваля кората, като не може да се овори вратата?
Ръчката за отваряне при дърпане не прави лесно хода от заключено до отключено както трябва да си е, а хода е еднакъв с хода от отключено до отваряне.
Някакви предположения?
Не може изобщо да се отключи. Гледах преди време подобна тема, но за жалост цял ден я тарся и не успах да я намеря

Някой знае ли дали е възможно да си сваля кората, като не може да се овори вратата?
Ръчката за отваряне при дърпане не прави лесно хода от заключено до отключено както трябва да си е, а хода е еднакъв с хода от отключено до отваряне.
Някакви предположения?
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Re: Проблем със задна врата на мондео
Не можеш да свалиш кората защото от долу и в страни на кората има винтове които сега не можеш да достигнеш.Не пишеш кой модел си, но при това положение имаш дед лок / не възможност за отваряне на врата от вътре при заключено положение/.Изглежда модула за откл. и закл. на вратата е дефектирал.Пробвай наколко пъти да откл. и закл. вратите с дистанционното белкем захване.Свали модула и в форума съм писал къде да го оправиш.Дано правилно съм разбрал за проблема ти.
- migcho
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2008, 20:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.25
Централното ми изобщо не работи. Модела е мк2 края на 97ма.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Защо не ти работи централното оправи първо него може да е от модула или нукъде се губи връзка.Трябва да започнат да се отварят другите врати.Най- тежкия вариянт е от предната врата да се избият щифтовете на задната вратаи по някакъв начин да се освободи куката на ключалката.Кората отгоре лежи в жлеб и не може да се свали ако не са отвити всички винчета на кората, освен ако я счупиш.