Питане за индикатор на арм.табло! ЕТО ГО !
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Определено ниско ниво на маслото. Датчика мери в момента на палене, ако е ниско остава да свети. Ако е на долната граница когато е студено отчита ниско ниво, като загрее при последващо палене не свети. Долей масло няма значение че е друга марка.
Не знам дали колата е уникална но в МП определено са. Стария ми Орион 1983г имаше такива датчици, на всички течности + накладките на предните спирачки. И не беше някакъв уникат защото съм виждал и други Ескорти от този период с датчици, какво остава за Мондео.
Не знам дали колата е уникална но в МП определено са. Стария ми Орион 1983г имаше такива датчици, на всички течности + накладките на предните спирачки. И не беше някакъв уникат защото съм виждал и други Ескорти от този период с датчици, какво остава за Мондео.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Щом имаш още 6000км на първата бензиностанция вземаш 1л 10W40, доливаш така че нивото да дойде между двата белега на щеката ( около 300гр.). След като няма съответна марка, може всякаква, съвременните масла се смесват безпроблемно.
За реалните километри умножаваш годините по 20000 и получаваш приблизителните километри.
За реалните километри умножаваш годините по 20000 и получаваш приблизителните километри.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Ок Мерси! Радва ме, че имам такъв индикатор/датчик надявам се да е за добро! Относно маслото ще взема и ще долея на топъл или на студен двигател и да попитам нормално ли е за тези около 4000км. да е намаляло нивото до такава степен, че от време на време да светка този индикатор. Ето тази вечер не светна онзи ден, когато беше много студено тогава светна, може би не загрял двигател и съответно масло.
Радваме, че го има форума. Като всичко е готово по нея или почти всичко (че салона с подгряването и двете ел. седалки ми е на 150км. и ще го взема по-късно кожа е от др. джия предни и задни сега съм сложил само корите на вратите черна кожа) Ще ви я покажа... мисля, че много ще и се радвате поне хората по улите и се радват
Радваме, че го има форума. Като всичко е готово по нея или почти всичко (че салона с подгряването и двете ел. седалки ми е на 150км. и ще го взема по-късно кожа е от др. джия предни и задни сега съм сложил само корите на вратите черна кожа) Ще ви я покажа... мисля, че много ще и се радвате поне хората по улите и се радват