проблем с имобилаизер
-
- потребител
- Регистриран: 16 сеп 2010, 16:04
- Модел на автомобила: galaxy
- Status: Извън линия
проблем с имобилаизер
здравеите, нов съм и първо искам да поздравя всички присъстващи за хубавия форум.
След това да споделя проблема си. Имам ФОРД ГАЛАКСИ 95 година бензин. Изгубих си ключа и сега не мога да запаля.
Ходих по ключари , направиха ключ по патрона, и сега остана само чипа. какво ли не пробвах, четоха еку-то записваха кодове на нов транспондер и нищо. като няма стария чип и неможе да се програмира нов. взех друг имобиллаизер с друг ключ, пак нищо. моля ако някои има идея да сподели, ще съм благодарен. има ли начин да се заобиколи фабричния имобилаизер ?
След това да споделя проблема си. Имам ФОРД ГАЛАКСИ 95 година бензин. Изгубих си ключа и сега не мога да запаля.
Ходих по ключари , направиха ключ по патрона, и сега остана само чипа. какво ли не пробвах, четоха еку-то записваха кодове на нов транспондер и нищо. като няма стария чип и неможе да се програмира нов. взех друг имобиллаизер с друг ключ, пак нищо. моля ако някои има идея да сподели, ще съм благодарен. има ли начин да се заобиколи фабричния имобилаизер ?
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Re: проблем с имобилаизер
Здпавей колега,
Няма да можеш сам да се справиш със сигурност.Трябва ти авто ключар.Само един ключ ли ти дадоха когато купи колата?
При мен бяха два.Единият,само ключ с вграден чип(PATS), а другият с дистанционно за отключване.Вторият ми го дадоха без чип(изгуби ли са го при смяна на батерията).Програмираха ми го във Варна до вятърната мелница.Удоволствието ми струваше 120 лева с чипа и програмирането.При изгубен ключ, тоест няма друг чип по който да програмират услугата е около 200 лева-така ми казаха момчетата като попитах.
Не си попълнил профила си от къде си, с кой мотор е автомобила......
П.С. Сетих се че може да попиташ някой ако може да ти елиминира имобилайзера.Намира се зад арматурното табло...малко кофти място ама....
Няма да можеш сам да се справиш със сигурност.Трябва ти авто ключар.Само един ключ ли ти дадоха когато купи колата?
При мен бяха два.Единият,само ключ с вграден чип(PATS), а другият с дистанционно за отключване.Вторият ми го дадоха без чип(изгуби ли са го при смяна на батерията).Програмираха ми го във Варна до вятърната мелница.Удоволствието ми струваше 120 лева с чипа и програмирането.При изгубен ключ, тоест няма друг чип по който да програмират услугата е около 200 лева-така ми казаха момчетата като попитах.
Не си попълнил профила си от къде си, с кой мотор е автомобила......
П.С. Сетих се че може да попиташ някой ако може да ти елиминира имобилайзера.Намира се зад арматурното табло...малко кофти място ама....
-
- потребител
от пазарджик съм мотора е 2.0 . опитаха се да програмират и казаха 4е нестава. не приемал кода екуто. аз съм разглобил и екуто и имобилаизера но не мога да намеря схема зада го елиминирам. ако знае някои наблизо около мен човек които може да го махне, ще си платя.
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Дай скайп да ти пратя схемата.
P.S Провери си мейла на прикачен файл са схемите
P.S Провери си мейла на прикачен файл са схемите
-
- потребител
Хиряди благодарности на колегата stoy@n който се отзова светкавично и ми прати схемите. сега ги разучавам и ще видим какво ще се получи.