проблем с имобилаизер

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
toshkov_pz
потребител
потребител
Регистриран: 16 сеп 2010, 16:04
Модел на автомобила: galaxy
Status: Извън линия

проблем с имобилаизер

Мнение от toshkov_pz » 16 сеп 2010, 16:20

здравеите, нов съм и първо искам да поздравя всички присъстващи за хубавия форум.

След това да споделя проблема си. Имам ФОРД ГАЛАКСИ 95 година бензин. Изгубих си ключа и сега не мога да запаля.
Ходих по ключари , направиха ключ по патрона, и сега остана само чипа. какво ли не пробвах, четоха еку-то записваха кодове на нов транспондер и нищо. като няма стария чип и неможе да се програмира нов. взех друг имобиллаизер с друг ключ, пак нищо. моля ако някои има идея да сподели, ще съм благодарен. има ли начин да се заобиколи фабричния имобилаизер ?

Потребителски аватар
stoy@n
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003

Re: проблем с имобилаизер

Мнение от stoy@n » 16 сеп 2010, 17:48

Здпавей колега,
Няма да можеш сам да се справиш със сигурност.Трябва ти авто ключар.Само един ключ ли ти дадоха когато купи колата?
При мен бяха два.Единият,само ключ с вграден чип(PATS), а другият с дистанционно за отключване.Вторият ми го дадоха без чип(изгуби ли са го при смяна на батерията).Програмираха ми го във Варна до вятърната мелница.Удоволствието ми струваше 120 лева с чипа и програмирането.При изгубен ключ, тоест няма друг чип по който да програмират услугата е около 200 лева-така ми казаха момчетата като попитах.
Не си попълнил профила си от къде си, с кой мотор е автомобила......

П.С. Сетих се че може да попиташ някой ако може да ти елиминира имобилайзера.Намира се зад арматурното табло...малко кофти място ама....

toshkov_pz
потребител
потребител

Мнение от toshkov_pz » 16 сеп 2010, 18:39

от пазарджик съм мотора е 2.0 . опитаха се да програмират и казаха 4е нестава. не приемал кода екуто. аз съм разглобил и екуто и имобилаизера но не мога да намеря схема зада го елиминирам. ако знае някои наблизо около мен човек които може да го махне, ще си платя.

Потребителски аватар
stoy@n
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003

Мнение от stoy@n » 16 сеп 2010, 18:54

Дай скайп да ти пратя схемата.

P.S Провери си мейла на прикачен файл са схемите

toshkov_pz
потребител
потребител

Мнение от toshkov_pz » 17 сеп 2010, 12:45

Хиряди благодарности на колегата stoy@n който се отзова светкавично и ми прати схемите. сега ги разучавам и ще видим какво ще се получи.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”