Обороти
- qwertyu
- потребител 
- Регистриран: 04 мар 2009, 15:51
- Модел на автомобила: ford mondeo 2.0 16v 1995
- Status: Извън линия
Обороти
Здравейте колеги.Проблема ми е следния:когато е студена колата не държи изобщо обороти,а направо гаснее  .Прегледах подобни теми ама нищо не помага.Освен това се чува някакво свистене от задната част на двигателя и си мисля че е нещо от вакума.Благодаря предварително
 .Прегледах подобни теми ама нищо не помага.Освен това се чува някакво свистене от задната част на двигателя и си мисля че е нещо от вакума.Благодаря предварително 

.Прегледах подобни теми ама нищо не помага.Освен това се чува някакво свистене от задната част на двигателя и си мисля че е нещо от вакума.Благодаря предварително
- samsung_bg
- потребител 
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Обороти
А маркучите на вакуумните линии прегледа ли ги? Има ли някой нацепен?qwertyu написа:...Освен това се чува някакво свистене от задната част на двигателя и си мисля че е нещо от вакума...

- FordsPride
- потребител 
- Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
След като загрее оправя ли се ?! При студен двигател палиш и гасне ( ако не държиш газта) ? Винаги ли е така ? може от доста неща да не , наскоро се сблъсках с такъв проблем

- qwertyu
- потребител 
Винаги е така.Забелязах,че сега като е топло при по-къси интервали на каране без да е загряла колата нормално го прави само при палене.Иначе когато работи на място са много колебливи оборотите.Почистих отново дебитомера но няма промяна.Разхода не се е повешил дори с грам,затова изклучвам ламбда.Стъпковия мотор също е почистен.Но в краина сметка само чистене не помага понякога нали.  .Проверих доколкото можах тръбите зад джигателя.Май вече ме навежда на мисълта за запушен катъализатор.
 .Проверих доколкото можах тръбите зад джигателя.Май вече ме навежда на мисълта за запушен катъализатор.

.Проверих доколкото можах тръбите зад джигателя.Май вече ме навежда на мисълта за запушен катъализатор.
 .Проверих доколкото можах тръбите зад джигателя.Май вече ме навежда на мисълта за запушен катъализатор.- qwertyu
- потребител 
Има 2 маркуча точно зад двигателя,но ми се струва че през тая минава вода.Ще мойеш ли да ми пратиш снимчици точно каде са 

- kEFi
- потребител 
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Преди да се впуснеш в покупко-продажни-ремонтни работи няколко насочващи въпросчета:
1. Какво гориво зареждаш и сигурен ли си, че е без вода?
2. Кога последно сменя горивен филтър?
3. Кабелите "светят ли"?
4. Свещите белички ли са или не?
5. Газово?
......

1. Какво гориво зареждаш и сигурен ли си, че е без вода?
2. Кога последно сменя горивен филтър?
3. Кабелите "светят ли"?
4. Свещите белички ли са или не?
5. Газово?
......