Някаква част в , или около двигателя
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
Някаква част в , или около двигателя
Така приятели извиняваите за неточното описание и заглавие на темата , но разбрах че имало нещо като филтър , някакво въпросно нещо , може би решетка , незнам как изглежда , през лятото се слагало лятно , с цел по-голямо охлаждане на двигателя а пък през зимата се слагало зимно такова за да загрява по-бързо колата при минусови температури ,
сещате ли се за какво говоря и има ли такова нещо или са ме объркали защото приятелят които ми го обясняваше и тои не е много на ясно и ако има такова каде под капака се намира , на лесно място ли е или се свалят и други работи за да се стигне до него , още един път се извинявам че пиша така неясно , но незнам точно за какво става въпрос.
Причината да питам е че когато я мъча колата загрява - при големи обороти съвсем нормално , но се чудя ако наистина има такова нещо , и то е зимно , защо да я тормозя и да не го сменя със летно
сещате ли се за какво говоря и има ли такова нещо или са ме объркали защото приятелят които ми го обясняваше и тои не е много на ясно и ако има такова каде под капака се намира , на лесно място ли е или се свалят и други работи за да се стигне до него , още един път се извинявам че пиша така неясно , но незнам точно за какво става въпрос.
Причината да питам е че когато я мъча колата загрява - при големи обороти съвсем нормално , но се чудя ако наистина има такова нещо , и то е зимно , защо да я тормозя и да не го сменя със летно

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата