Търся части за Форд Капри Мк 1
- 
				ranethel
- потребител 
- Регистриран: 07 авг 2007, 00:16
- Модел на автомобила: Ford Capri Mk I 1969
- Status: Извън линия
Търся части за Форд Капри Мк 1
Вече съм горд собственик на Капри Мк 1 1969-та година  ..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много
 ..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много  .. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват..  ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер
 .. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват..  ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер   ,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля
 ,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля 

..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много
 ..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много  .. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват..  ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер
 .. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват..  ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер   ,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля
 ,btw няма значение в коя част от България са частите, то се е видяло, че ще се обикаля 
- Plamen CONSUL 73
- потребител 
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- 
				ranethel
- потребител 
- Регистриран: 07 авг 2007, 00:16
- Модел на автомобила: Ford Capri Mk I 1969
Даа, същото синьото е.. има малко гнилоч по задните калничета, но там ше слагаме едни екстри и ще се премахне  .. пък и боята ще я стържем до метал.. за тва викам, че е жик-так
 .. пък и боята ще я стържем до метал.. за тва викам, че е жик-так 
Plamen CONSUL 73, благодарско много, свръзах се с човека и сигурно ще направим една обмяна живот и здраве до месец трябва да сме на улиците вече
 живот и здраве до месец трябва да сме на улиците вече 

Plamen CONSUL 73, благодарско много, свръзах се с човека и сигурно ще направим една обмяна
- Plamen CONSUL 73
- потребител 
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Радвам се че съм помогнал ние, като почвахме с тези коли ,нямаше интер нямаше нищо нямаше кой да помогне с инфо а сегаааа хахааа Да се карате със здраве виж в мобилето имаше оригинални джанти за капри бяха, хубави и да пуснеш снимки ей.А броните се опитай да изчистиш с WD-40 Това са едни спрейове за ръжда но премахват и този битум с който за намазани ,напръскай и изчакай  

- mitakacapri
- потребител 
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6 
 FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc
- Контакти:
- madboy
- Администратор 
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86  
 Ford Ka I coupe
 Ford Focus 2.0 mk1
 You'll Never Walk Alone!
 „Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
- Контакти:
Звънни тук http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=12157" onclick="window.open(this.href);return false;
Има нови амортисьори Моторкрафт и някой други неща.
Успех!

Има нови амортисьори Моторкрафт и някой други неща.
Успех!
 Фен на служителите на OMV "Белозем"
 Фен на служителите на OMV "Белозем"Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- 
				kapitan
- потребител 
- Регистриран: 03 окт 2007, 23:30
- Модел на автомобила: Scorpio
Re: Търся части за Форд Капри Мк 1
Тръбички правят в Скантек  в Сф, питай по телефона за техен дилър или клиент в Бургас. Имат клиенти в страната, магазини за авточасти, които имат приспособление за рязане и оформяне. Медни са, меки-огъваш си ги ти, те ги режат по размер,нови гайки...

- Plamen CONSUL 73
- потребител 
Абе има един във Варна дето има 1.7 от Гранада ама той е малко ..... незнам кво е направил  с ск.кут. Я му се обади 0885203559 казва се Лъчо Ако те пита кажи му че Пламен с Консулите ти е дал номера. Дано това да му е номера ,двигатела е 1.7V4 Така стой колата затрупана с други коли тои има гробище за скраб. Хайде успех .Пиши после .

- 
				rs2000
- потребител 
- Регистриран: 12 юни 2007, 10:25
- Модел на автомобила: rs2000mk2
колега днес видях едно ще го дават за скраб 1700 нема пр броня фарове и стопове и салон 0886619810ranethel написа:Вече съм горд собственик на Капри Мк 1 1969-та година..е не точно горд.. понеже не може да се кара много много
.. двигателя мърка като малко тигърче, а по купето няма гнило... обаче почти цялата ходова част е заминала.. търся всичко за предницата и части за задните спирачки - накладки, цилиндърчета, не знам дали има течове още, понеже са блокирани, но и това ще разберем.. та и трабички сигурно ще ми трябват.. ако някой може да ми каже къде да търся тези работи ще съм му много задължен.. не държа да са оригинални, но ако е възможно да се намерят нови ще е супер
- 
				wolfpac
- потребител 
- Регистриран: 09 апр 2009, 00:17
- Модел на автомобила: ford capri MK1
здравеи ти от несебар ли си аз съм от поморие и аз имам суштият модел скоро го купих и сега вече проварвя но има оште доста нештаза оправяне ако ти тряябат носачи обади ми се щте ти достава чисто нови и оште някои нещта сущто мога да намеря но искам и да ти видя каприто много ги уважавам тези коли ште ти покажа имоето моеже и ти да ми помогнеш  с нещто сигурен съм ето ти един телефон кристиян се казавам 0887089937 0893573757 

- Plamen CONSUL 73
- потребител 
Хайде малко снимки да дадете на Капритата , та да се съживи малко раздела .Чакаме с нетърпение  

- 
				ozvladimirov
- потребител 
- Регистриран: 04 сеп 2007, 19:10
- Модел на автомобила: форд таунос
мога да ти помогна до някаде  0898615341
 0898615341

0898615341
 0898615341Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта