проблем с ключа на климатика, "лампа в жабката и фарове
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
- Status: Извън линия
проблем с ключа на климатика, "лампа в жабката и фарове
От няколко дни забелязвам, че лампичката в жабката понякога отказва да свети. Тъкмо бях решил, че е изгоряла и щях да тръгвам да я сменям и тя пак засвети. Ама после пак спря и т.н. Същото забелязах и с лампичката на ключа за климатика (или дори и самият климатик) - парното работи, като натисна копчето обаче лампата на климатика не светва (може и климатикът да не се вклиючва, не знам кое от двете...)
Не знам дали двете неща са свързани, ама веднъж като ми светна климатика светна и жабката, после и 2те не светиха.
Някои да е имал подобни проблеми, да ми кажете каде да търся я лош контакт, я знам_ли_какво. Или да ми препоръчате къде да закарам колата на диагностика на проблема?
Благодарско.
Не знам дали двете неща са свързани, ама веднъж като ми светна климатика светна и жабката, после и 2те не светиха.
Някои да е имал подобни проблеми, да ми кажете каде да търся я лош контакт, я знам_ли_какво. Или да ми препоръчате къде да закарам колата на диагностика на проблема?
Благодарско.
Последна промяна от dreidrei на 03 дек 2007, 13:10, променено общо 2 пъти.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Нормално е. Спи спокойно.dreidrei написа:Първата мистерия я разгадах - лампата в жабката свети само при включени фарове. Това нормално ли е?
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
За лампата в жабката - дали е нормално или не - така ще си е, няма я да се занимавам с преправяне на схемата (има известно неудобство, но поне вече знам как да го заобикалям) 
За климатика - лампата не е изгоряла, защото когато загрее колата се включва винаги от раз, та не знам. Ама не ме притеснява. За сега ...

За климатика - лампата не е изгоряла, защото когато загрее колата се включва винаги от раз, та не знам. Ама не ме притеснява. За сега ...