СМЯНА НА ДВИГАТЕЛ
-
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2006, 23:29
- Модел на автомобила: galaksi
- Status: Извън линия
СМЯНА НА ДВИГАТЕЛ
моля някои ако знае от какъв друг модел може да се замени двигател на Галакси 2.0-115к да сподели щото закъсвацията е голяма.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Не, че ще кажа нещо, ама ще си почеша езика (пръстите).
Четох предишните ти постове... бе ти си му XXX мамата на мотора, ама хайде... То много екзотично тва Галакси. Не ги разбирам VW-тата, ама като гледам и на Шарана слагат 2l мотор 115кс. Може и да са еднакви. Малко или много Галаксито "държи цена" - не е ли оправдано да ремонтираш двигателя?
Четох предишните ти постове... бе ти си му XXX мамата на мотора, ама хайде... То много екзотично тва Галакси. Не ги разбирам VW-тата, ама като гледам и на Шарана слагат 2l мотор 115кс. Може и да са еднакви. Малко или много Галаксито "държи цена" - не е ли оправдано да ремонтираш двигателя?
- sangals
- Потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 00:13
- Модел на автомобила: KA 1 2006 1.3i 60 PS
Mondeo MK ІІІ 2.0 TDCI Ghia Clipper(комби) 2006 - Местоположение: Козлодуй
Здравей приятел!Мен ми се откъсна болт на задния мост днес,и понеже нямам време и гараж,реших да продам сиерката!2.0 DOHC
със 88 kw 120 коня
Интересувай се,щом е Форд може и да стане нещо!Карам го от 1999 година,за мен е внесен,на реални 170 хил.км.
Има и оригинален теглич с щампа на Форд,така че ако нещо те заинтересува звънни! 0887509088 Ангел
До днес беше в движение но я оставих на село и....дано помогна на някой! Около 850 лева
със 88 kw 120 коня
Интересувай се,щом е Форд може и да стане нещо!Карам го от 1999 година,за мен е внесен,на реални 170 хил.км.
Има и оригинален теглич с щампа на Форд,така че ако нещо те заинтересува звънни! 0887509088 Ангел
До днес беше в движение но я оставих на село и....дано помогна на някой! Около 850 лева