Нямам Светлина-Мондео 94-та
- frankypro
- потребител
- Регистриран: 03 дек 2007, 00:22
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 16V , Ескорт 1.8 D.
- Status: Извън линия
Нямам Светлина-Мондео 94-та
Така ... карам си аз обратно от морето и оп! на Компютърът ми излиза че ми е изгърмял лявият фар, Добре ще го оправя в софия. Сменям крушката , не иска , разгледах подробно всеки 1 бушон , не и не ... всичко е на 6. От какво може да е !? Не стига никакво напрежение до самият фар, временно сам пуснал "+" от другият ..та в момента все едно си карам на габарити
)) Помогнете моля от какво може да е !!! Реле или !?

vsi4ko deto mi izleze na putq biva zali4eno 

- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
В двигателния отсек имаш реле което управлява късите светлини и два предпазитела. Релето трябва да е бяло на цвят и ако има номерче под него трябва да е 9. Предпазителите са с номерца 15 и 16, като 15 е за десния фар а 16 за левия. Всичко това се намира в една черна кутия между левия фар и акомулатора.
- frankypro
- потребител
- Регистриран: 03 дек 2007, 00:22
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 16V , Ескорт 1.8 D.
:(
Значи... бушона беше изгорял , смених го. Купих си нова крушка и пак няма никой. Не иска да свети
) Минах през Козлодуй и Симеон и 2-та магазина на Форд бяха затворени. Не успях да пробвам дали е от релето. Но си мисля че ако е от реле-то ...няма да светят и 2та фара не само единият. Не е ли така !?

vsi4ko deto mi izleze na putq biva zali4eno