разхубавяване на броня
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
разхубавяване на броня
колеги чудя се да сложа едни мрежи на броните ми,сега не намирам снимка да покажа примерно,но предполагам се сещате.малко цигания си е на някой коли,но при мен дупките са огромни и се опитвам да ги залича.та знаете ли къде мога да намеря такава и с какво лепило да я залепя,че не искам да запоявам.а сега се сещам и за безцветен силикон,като най-добре май,ама ништо казвайте
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
е ти още малко ще искаш да ти дадат и мрежата за разкрасяване и пари да ти дадат
или инвестираш в нея или караш без нея
а между другото ТВ кула не е далече от ст.град както и може да провериш в един магазин на бул. Вапцаров (софияленд)посока кошарите
магазина се намира в самото начало на булеварда -също недалеч от ст.град
или инвестираш в нея или караш без нея
а между другото ТВ кула не е далече от ст.град както и може да провериш в един магазин на бул. Вапцаров (софияленд)посока кошарите
магазина се намира в самото начало на булеварда -също недалеч от ст.град
времето е като парите-никога не стига
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
да и този го знам.
е малко скупа ми се вижда еба*е я мрежата . а като не съм 100% че ще се получи добре,ама нови брони кат за тоя модел не ми се взимат (не ми се дават пари де 2x 87лв ,а вече такива и не намирам,а ако намеря те са пак чукнати и им искат по 50 лв,бош лаф работа)
е малко скупа ми се вижда еба*е я мрежата . а като не съм 100% че ще се получи добре,ама нови брони кат за тоя модел не ми се взимат (не ми се дават пари де 2x 87лв ,а вече такива и не намирам,а ако намеря те са пак чукнати и им искат по 50 лв,бош лаф работа)
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари