неЩе да запали
-
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 20:46
- Модел на автомобила: orion 1.6 EFI.77kw.105.
- Status: Извън линия
неЩе да запали
Днес си закарах форда на автомивка._Като го измиха от вьнка трябваШе да го преместя._Не_искаШе да запали голямо вЪртЕне падна и пак не запали._Дърпаха ме близо 1км и пак неЩе._Гледах делкото кабелите свеЩите и пак неЩе._Фода е 1.6 16v efi ._Моля помагаЙте?
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
не е исъхнал.това ясно де.
делкото е било още влажно и кабелите са били мокри и не ти е правило контакт,а и ако при свешите има вода ....
аз като мих сиерата и двигателя та като намокриха всичко и компа си правеше какво иска,заключваше колата кога скимне,алармата все пищи и подобни,още там с горещ въздух тея от мивката духаха под цели капак,запалих но след 20 мин като я изгасих неще ама никак,падна акумулатора и ходих с друга кола да си давам ток сам,че бяше рано.и така след 3 дни колата исъхна и нямаше ядове,но подсуши добре делкото и почисти свещтите
делкото е било още влажно и кабелите са били мокри и не ти е правило контакт,а и ако при свешите има вода ....
аз като мих сиерата и двигателя та като намокриха всичко и компа си правеше какво иска,заключваше колата кога скимне,алармата все пищи и подобни,още там с горещ въздух тея от мивката духаха под цели капак,запалих но след 20 мин като я изгасих неще ама никак,падна акумулатора и ходих с друга кола да си давам ток сам,че бяше рано.и така след 3 дни колата исъхна и нямаше ядове,но подсуши добре делкото и почисти свещтите
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари