За анонимността в нета
- traqn_savov
- потребител 
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
- Status: Извън линия
За анонимността в нета
От тук можете да видите колко сте анонимни.  

така че не дразнете модераторите...
П.П. и не източвайте банки. 

http://whatismyipaddress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

така че не дразнете модераторите...
П.П. и не източвайте банки.

http://whatismyipaddress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
						Траян Савов:
- cenzor
- потребител 
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Показва според мен доставчика, на който е регистрирано IP-то, а не къде си ти. 
Ето и нещо друго в този дух : http://www.whois.ws/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето и нещо друго в този дух : http://www.whois.ws/" onclick="window.open(this.href);return false;
- traqn_savov
- потребител 
мрежовият ти доставчик се явява нещо като посредник и го няма на мапа...schrack написа:Нещо не работи както трябва защото аз съм от сливен а ми показва че съм в Старра Загора я обяснете малко че нещо не вдянах каде е ключа за палатката
при мен е точно...
http://img.data.bg/i.php?show=809740&ctrl_id=ft2buf#img" onclick="window.open(this.href);return false;
Траян Савов:
						Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител 
Не само от къде си еми и от коя мрежа си ще покаже мен показва че съм от центъра, което е абсолютно коректно...cenzor написа:Показва според мен доставчика, на който е регистрирано IP-то, а не къде си ти.
И това някакви смешни сайтове, а представиси чичо сам да се вкючи със специална апаратура и специалисти...

Траян Савов:
						Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител 
Аз не се сърдя, но мисля че грешиш за материятаnikolovvd написа:traqn_savov, се опитва да навлиза в материя дет не му е позната.
Мойто IP се сменя 3 пъти докато го види този сайт и показва София, а не Видин.
С най-добри чувства и с весело настроение Траяне.

ми е напълно позната..... дори и да си с динамично айпи, което не се сменя трипъти докато влезеш, еми се сменя на няколко часа..  пак не може да ти показва друг град..
  ми е напълно позната..... дори и да си с динамично айпи, което не се сменя трипъти докато влезеш, еми се сменя на няколко часа..  пак не може да ти показва друг град..все едно след малко да ми покаже видин или софия, я да прабвам.............
ммм не още показва варна...

Траян Савов:
						Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител 
Достатъчно е да кажеш че минава през VPN то това е целта на ве пее на сигорност във връзката...
Бе те ка не предлагат впн на домашните си абонаменти, за жалост.
можеби тук трябва да обясним на не запознатите каво е ви пи ен..
идва от виртуал прайвет нетлорк или виртоална частна мрежа...
Принципа е следният..
Най използваният протокол е ip протокола, това означава че да свържеш компютри в мрежа, трябва по нещо да се одличават, нещо като телефонният номер, това е ай пи номера пример в една мрежа може да има 10 компютра с айпи на единият 10.9.25.30 на другият 10.9.25.31-2-3-4 и така на татъка..
но в една мрежа не може да съществува два компютъра с един и същи номер, ще даде едно балонче айпи конфликт (това може да означава че и някой компютър се опитва да се закачи с твоето айпи, което си е хакерска атака) но айпитата са 32 битови, тоест няма да стигнат за цялата планета, дори само за китайците за това има и мрежи под мрежи, под мрежите са скрити от маски, тоест от вън не се виждат всички компове, а само адреса на маската, посредничи и се свързва със вътрешните компютри....
  за това има и мрежи под мрежи, под мрежите са скрити от маски, тоест от вън не се виждат всички компове, а само адреса на маската, посредничи и се свързва със вътрешните компютри....
така стигнахме и до впн-на тоя айпи протокол не е сигорен, защото само айпито дефинира разликата между комповете, (и мак адреса)
Може да се разглежда на две, техническа мрежа, кабели айпита захранване, и виртуална.....
Виртуалната мрежа е връзска между два или повече компютри, която ползва кодиран протокол, тоест нещо като мрежа в мрежата, просто едната е физическа а другата е виртуална, като такава единият ти компютър може да е в германия, другият в бразилия, третият в българия, и ще си можете да си обменяте данни, и да си менкате файлчета без притеснение, защото компютрите са ви свързани във мрежа чрез кодиран протокол защитен с парола..
а тая мрежа, външен нет може да получава от съсем другаде, тоет от сащ примерно.... това е много трудно засечимо, но не и невъзможно...

Бе те ка не предлагат впн на домашните си абонаменти, за жалост.

можеби тук трябва да обясним на не запознатите каво е ви пи ен..
идва от виртуал прайвет нетлорк или виртоална частна мрежа...
Принципа е следният..
Най използваният протокол е ip протокола, това означава че да свържеш компютри в мрежа, трябва по нещо да се одличават, нещо като телефонният номер, това е ай пи номера пример в една мрежа може да има 10 компютра с айпи на единият 10.9.25.30 на другият 10.9.25.31-2-3-4 и така на татъка..
но в една мрежа не може да съществува два компютъра с един и същи номер, ще даде едно балонче айпи конфликт (това може да означава че и някой компютър се опитва да се закачи с твоето айпи, което си е хакерска атака) но айпитата са 32 битови, тоест няма да стигнат за цялата планета, дори само за китайците
 за това има и мрежи под мрежи, под мрежите са скрити от маски, тоест от вън не се виждат всички компове, а само адреса на маската, посредничи и се свързва със вътрешните компютри....
  за това има и мрежи под мрежи, под мрежите са скрити от маски, тоест от вън не се виждат всички компове, а само адреса на маската, посредничи и се свързва със вътрешните компютри....така стигнахме и до впн-на тоя айпи протокол не е сигорен, защото само айпито дефинира разликата между комповете, (и мак адреса)
Може да се разглежда на две, техническа мрежа, кабели айпита захранване, и виртуална.....
Виртуалната мрежа е връзска между два или повече компютри, която ползва кодиран протокол, тоест нещо като мрежа в мрежата, просто едната е физическа а другата е виртуална, като такава единият ти компютър може да е в германия, другият в бразилия, третият в българия, и ще си можете да си обменяте данни, и да си менкате файлчета без притеснение, защото компютрите са ви свързани във мрежа чрез кодиран протокол защитен с парола..
а тая мрежа, външен нет може да получава от съсем другаде, тоет от сащ примерно.... това е много трудно засечимо, но не и невъзможно...
					Последна промяна от traqn_savov на 14 фев 2008, 09:41, променено общо 1 път.

Траян Савов:
						Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител 
Като се сменя три пъти, що не му забийте по един бан >:): >:): по айпи.la4o написа:абе твойто ИП още не пръв поглед кара всеки администратор да настръхва и да се отказва от опити да го проследява, гледа, мисли и квото и да е... просто седи и се надява да не го види пакnikolovvd написа:Мойто IP се сменя 3 пъти докато го види този сайт и показва София, а не Видин.
Поздрави,
la4o

П.П. шегичка, той е добър човек >:D<:
Траян Савов:
						Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител 
правил съм си   
   просто в момента не ми тряа таквос чудо....
хайде да не спорим за глупости. 

просто в момента не ми тряа таквос чудо....хайде да не спорим за глупости.

Траян Савов:
						Траян Савов:
- 
				Drake
- потребител 
- Регистриран: 23 мар 2006, 22:48
- Модел на автомобила: Focus 1.6 2011
Точно поради тази причина хората изобретиха IPv6, който представлява 128 битов адрес. От миналата година този стандарт е в обръщение, а IPv4 (32 битовите IP-та) се поддържа (все още) за обратна съвместимост.traqn_savov написа:но айпитата са 32 битови, тоест няма да стигнат за цялата планета, дори само за китайците
- grgeorgiev
- потребител 
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:31
- Модел на автомобила: Land Rover Discovery 1, 3,5 V8i
- Контакти: