Бордови на Фокус 2!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
kocenino
потребител
потребител
Регистриран: 21 ное 2007, 23:05
Модел на автомобила: Форд Фокус,2007 г,11 месец
Status: Извън линия

Бордови на Фокус 2!

Мнение от kocenino » 19 фев 2008, 07:19

Здравейте от мен!Имам едно малко проблемче и то е че вчера вечерта заредих бензин на колата и по принцип си давам бордовия да показва колко километра ще ме изкара бензина в резорвара но след като заредих бордовия изобщо не показваше други стоиности а си показваше тези стоиности които показваше преди да заредя.Та вапроса ми е от какво може да е това?

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 20 фев 2008, 19:14

Като я покара малко показанията нормализираха ли се? На Фокус 1 има описан такъв фабричен дефект - при пълен догоре резервоар датчикът не отчита за света, като намалее малко бензинът се оправя.
За първи път ли ти прави така?
От колко време я караш?
Коя година и с кой двигател е колата?
Като отговориш на тези въпроси ще повиш шанса си някой да ти отговори.
Изображение

Изображение

kocenino
потребител
потребител
Регистриран: 21 ное 2007, 23:05
Модел на автомобила: Форд Фокус,2007 г,11 месец

Мнение от kocenino » 21 фев 2008, 18:40

Значи резорвара не е пален до горе ами имаше кам 10 литра.Като оставих колата вечерта и на другия ден като е запалих вече си показваше нормално.Карам е от 4 месеца .Годината на производство е 2007. Ноември е купена от Мото Пфое и да за първи път ми прави този номер.Двигателя е 1.6 16V 100hp.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”