проблем с амортисьори за Mondeo 93
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2008, 19:10
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
проблем с амортисьори за Mondeo 93
здрвеите.
имам малък или не чак толкова малък проблем, искам да си сменя амортисьори на Mondeoto 93 защото не че са се скапили ами щот са ми заминали датчиците на активното окачване та въпроса ми е можели някой да ми каже има ли разлика в размерите на обикновенните амортисьори Saloon/Hatchback с тез с активното окачване. Не мога да убедя хората от сервиза да ми ги сменят. Човека ми казва първо да се допитам и чак тогава, можело да има проблем в геометрията на колата. Но най лошото е че и в Мото Пфое неми дават смислен отговор
Ако може някой да ми помогне ще съм задължен
благодаря предварително
имам малък или не чак толкова малък проблем, искам да си сменя амортисьори на Mondeoto 93 защото не че са се скапили ами щот са ми заминали датчиците на активното окачване та въпроса ми е можели някой да ми каже има ли разлика в размерите на обикновенните амортисьори Saloon/Hatchback с тез с активното окачване. Не мога да убедя хората от сервиза да ми ги сменят. Човека ми казва първо да се допитам и чак тогава, можело да има проблем в геометрията на колата. Но най лошото е че и в Мото Пфое неми дават смислен отговор
Ако може някой да ми помогне ще съм задължен
благодаря предварително
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
- Status: Извън линия