мондео
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2008, 19:06
- Модел на автомобила: МОНДЕО
- Status: Извън линия
мондео
здравейте пичове имам следния проблем с мондео 93г. 2.0 16v бензин сутрин няма палене ,на бутане е часовник
и после вече немя проблем , така ходих на кви ли не майстори но .. по токовете уж е наред всичко ,оказа се че нямам налягане на бензин ,помпата е железна така поне ми каза последния тъй наречен майстор ,дотук добре така ,каза ми да взема някакъв клапан регулатор че не държел нялагане така ,взех го 120лв -набутах се добре същата работа и с него и така от каде може да е проблема , на бензин не мирише ако има спукан маркуч ,каде отова това нялагане сутрин много ще съм благодарен ако някой ми помогне ........

- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
Re: мондео
Аз имах на времето същия проблем с Рено 25. Беше стартера. Ремонтираха го и се оправи. Отиди при някой който прави стартери.

-
- потребител
[quote="nicko"]Аз имах на времето същия проблем с Рено 25. Беше стартера. Ремонтираха го и се оправи. Отиди при някой който прави стартери.[/quote
ми незнам да ли е стартера .щото като запали на бутане после си паля на стартер без никви проблеми
ми незнам да ли е стартера .щото като запали на бутане после си паля на стартер без никви проблеми
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Дай малко по-вече подробности:
1.Стартера - добре ли върти ?
2.Акумулатора в ред ли е ?
3.Като въртиш опитвали се да запали или не ?
4.Като го повъртиш после отзад мирише ли на неизгорял бензин.
Моето мондео си пали като по книжка - врътвам на контакт и като угасне теста - натискам само съединителя, без газ-та и то запалва от 1/4 до 1/2 оборот (според това дали е топла или студена).
Моето мондео си пали като по книжка - врътвам на контакт и като угасне теста - натискам само съединителя, без газ-та и то запалва от 1/4 до 1/2 оборот (според това дали е топла или студена).
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
според мен си за нов акомулатор
като запалиш на бутане и мотора работи малко възбужда акомулатора т.е. зарежда се ,но не държи дълго време ток и на другата сутрин пак нямя палене
значи имаш окъсила клетка -от тук следва ,че ти е дал фира акомулатора
това е според мен,а ако си напишеш в профила града който обитаваш може да те насочиме и към акомулаторджия
теста на един акомулатор е към 5 лв,дори и да не е от него ще знаеш със сигурност
като запалиш на бутане и мотора работи малко възбужда акомулатора т.е. зарежда се ,но не държи дълго време ток и на другата сутрин пак нямя палене
това е според мен,а ако си напишеш в профила града който обитаваш може да те насочиме и към акомулаторджия
теста на един акомулатор е към 5 лв,дори и да не е от него ще знаеш със сигурност
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
стартера върти без проблем ,акомулатора е български от тоя с окото седи зелено уж е зареден ,75ам/ч не се сещам сега колко е пусковия ток ,един път е зареждан зимата ,на две години е -заредох го щото имах същия проблем за който говоря и падна от многото въртене ,но незнайно как се беше закрепил после и си палеше . днес заполи сутринта от 4 път като тръгнах за работа ,но следобяд падна бутане ..... ше ида утре да го замера дано е от него ..,може да е слаб тока до помпатаEdinuser написа:Дай малко по-вече подробности:
-
- потребител
ми незнам ,може да е така ,но днес запали след доста въртена сутринта от 4.5 път ,но следобяд беше умрял и отново бутане ,но все пак ще ида да го замера може да е слаб и да не подкачва изобщо помпата и затова да няма налягане ,но интересното е че утре може да запали от раз и после пак се повтаря и преди ми е излизал проблема закрепи се и няма проблем обаче сега вече доста ми създава проблемиpepy1 написа:според мен си за нов акомулатор
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
тъй като си си добавил града в профила
http://www.clubford.org/forum/memberlis ... ile&u=1837" onclick="window.open(this.href);return false;"
този човек има сервиз ,никога не съм му ползвал услугите ,но от постовете му си правя извод че си разбира от работота
не му правя реклама просто се сетих за него като видях от къде си
ПП:беше кандитат за кмет на града ви
http://www.clubford.org/forum/memberlis ... ile&u=1837" onclick="window.open(this.href);return false;"
този човек има сервиз ,никога не съм му ползвал услугите ,но от постовете му си правя извод че си разбира от работота
това са начините за контакти с него......
- лично съобщение;
- 0887000332.
не му правя реклама просто се сетих за него като видях от къде си
ПП:беше кандитат за кмет на града ви
времето е като парите-никога не стига