Регулиране на фаровете, как?
-
- Status: Извън линия
Регулиране на фаровете, как?
Здравейте.
Искам да попитам как да си регулирам фаровете да ми светят на едно ниво, защото десния свети по - нагоре от левия?
Става въпрос за Форд Ка. Ако може да ми кажете и къде мога да отида в краен случай да ми ги регулират...
Благодаря предварително.
Искам да попитам как да си регулирам фаровете да ми светят на едно ниво, защото десния свети по - нагоре от левия?
Става въпрос за Форд Ка. Ако може да ми кажете и къде мога да отида в краен случай да ми ги регулират...
Благодаря предварително.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: Регулиране на фаровете, как?
Застава перепндикулярно към вертикална стена, с фаровете към стената. Трябва да имаш врътки на фаровете за настройка. По две врътки на фар - едната е за вертикално регулиране, а другата е за хоризонтално. Въртиш докато се изравнят. Не е лошо да е притъмняло вече, за да виждаш отчетливо следите на фаровете върху стената.
Ако не се справиш отиваш в някой сервиз да ти направят реглажа - например Д&Н, Мото-Пфое, ХЕЕД 91 или друг подобен. Процедурата не би трябвало да ти излезе повече от 5-10 лв.
Ако не се справиш отиваш в някой сервиз да ти направят реглажа - например Д&Н, Мото-Пфое, ХЕЕД 91 или друг подобен. Процедурата не би трябвало да ти излезе повече от 5-10 лв.
-
Re: Регулиране на фаровете, как?
Благодаря за бързия отговор. Сега ще опитам, аз намерих едната врътка сега ще търся и другата...