Focus 1.8 Zetec - Libra
- libra
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2007, 23:40
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 Zetec Ghia
- Status: Извън линия
Focus 1.8 Zetec - Libra
Малко съм за порицание, че от 1 година във форума чак сега да реших да кача малко снимки
Гледам какво са писали другите колеги, та и аз да понапиша... Колата е 1.8 Zetec Ghia със стандартното оборудване - тракшън, Abs, 4 диска, хидравлика, 4 ел. стъкла, 4 airbag-a, ел.огледала, ел. регулируеми фарове, предно стъкло с подгряване, люк, борд компютър(силно казано), климатик, CD 6000 с управление от волана, паркинг сензор и още някои неща за тази степен на оборудване.
Общо взето съм доволен въпреки скъпата поддръжка, която има. Малък разход, ако се кара в ниски обороти. Засега нямам планове да и правя кой-знае какви подобрения. Подлакътник между предните седалки, може би бели мигачи, някоя джанта 16 и фарове от фейслифта или RS.
Ами това е...
P.S. Регистрационния номер не е с толкова девятки... Това е само за конфиденциалност

Гледам какво са писали другите колеги, та и аз да понапиша... Колата е 1.8 Zetec Ghia със стандартното оборудване - тракшън, Abs, 4 диска, хидравлика, 4 ел. стъкла, 4 airbag-a, ел.огледала, ел. регулируеми фарове, предно стъкло с подгряване, люк, борд компютър(силно казано), климатик, CD 6000 с управление от волана, паркинг сензор и още някои неща за тази степен на оборудване.
Общо взето съм доволен въпреки скъпата поддръжка, която има. Малък разход, ако се кара в ниски обороти. Засега нямам планове да и правя кой-знае какви подобрения. Подлакътник между предните седалки, може би бели мигачи, някоя джанта 16 и фарове от фейслифта или RS.
Ами това е...

P.S. Регистрационния номер не е с толкова девятки... Това е само за конфиденциалност

Последна промяна от libra на 02 юли 2008, 22:37, променено общо 1 път.
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
Re: Focus 1.8 Zetec - Libra
мда ама снимки няма
сложи ги в http://img.data.bg

- libra
- потребител
Сори, но не разбрах защо в turboimagehost.com не може да се виждат снимките след като ги качишdoctordre написа:мда ама снимки нямасложи ги в http://img.data.bg

Сега ги компресирах под 150 К и сложих направо във форума
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
супер е фокусчето, лачен, джанти... 

- amdinside
- потребител
- Регистриран: 13 юли 2007, 22:08
- Модел на автомобила: Ford Focus 1999, 1.6 16V, 74kW, 101 k.c., Zetec-S, хечбек,Trend, бензин
- Контакти:
Перфектен просто
И като цвят и като оборудване
А парктроника наистина ли влиза в оборудването или е допълнително?
Колко е разхода на ниски обороти?
И като цвят и като оборудване
А парктроника наистина ли влиза в оборудването или е допълнително?
Колко е разхода на ниски обороти?
Don't worry, be happy!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
усещам ,че на последната снимка отиваш на ски....
- libra
- потребител
Благодаря!
Не, парктроника е извън това оборудване, поръчва се допълнително.
За разходът, например вчера от София до Пловдив ми изгори 5.4/100, при средна скорост 99 км/h. Като на места съм вдигал до 130-140 км/h при изпреварване.
Най-нисък разход съм постигал тази зима на път за Банско. От София до Симитли, преди да започна да катеря Предела отчиташе 4.9/100, но беше доста натоварено и съм карал в колона, а и по-голямата част от пътя е спускане.
Градско в София 9-10-11.8....

Не, парктроника е извън това оборудване, поръчва се допълнително.
За разходът, например вчера от София до Пловдив ми изгори 5.4/100, при средна скорост 99 км/h. Като на места съм вдигал до 130-140 км/h при изпреварване.
Най-нисък разход съм постигал тази зима на път за Банско. От София до Симитли, преди да започна да катеря Предела отчиташе 4.9/100, но беше доста натоварено и съм карал в колона, а и по-голямата част от пътя е спускане.
Градско в София 9-10-11.8....
Последната снимка е в Австрия, между Радщад и Грац, има адски много ски писти по този маршрут.усещам ,че на последната снимка отиваш на ски....

- amdinside
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Focus 1999, 1.6 16V, 74kW, 101 k.c., Zetec-S, хечбек,Trend, бензин
- Контакти:
Отличен разход наистина за 1.8 бензин (това сигурно е до 3000 оборота)
А трип компютъра е настина екстра за модела, хубаво си е да го имаш
Интересно на долната снимка защо свети по-ярко дисплея, да не са пуснати светлините?
Интересно на долната снимка защо свети по-ярко дисплея, да не са пуснати светлините?
Don't worry, be happy!
- amdinside
- потребител
- Контакти:

Don't worry, be happy!
- libra
- потребител
Да, наистина е много удобно, ако го нямаше, никога нямаше да знам как да карам, че да се получи този разход.amdinside написа:Отличен разход наистина за 1.8 бензин (това сигурно е до 3000 оборота)
Разликата между 110 и 120 км/h е почти литър.

А на долната снимка вече съм включил на фарове.