Съединител тресчотка !?
- Danchev
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2008, 02:47
- Модел на автомобила: 89' B-road sleeper
- Status: Извън линия
Съединител тресчотка !?
Значи проблема се появи някъде преди две седмици. Първо педала чаткаше звучно и зацепваше от най - горна точка от време на време, а като изчатка почваха мъките по баирите и кръстовищата. Сега вече дори не чатка а тотално отказа, единственото което държи педала в горна точка е пружината. Като натисна педала се усеща първите 1-2 сантиметра че изобщо не движи жилото, чак след този празен ход започва. Съответно като го пускам, явно жилото се е отхлабило не може да върне до горе и колата едвам потегля. Пипнах жилото с ръка, нямам идея колко трябва да е опънато, но ми се стори доста хлабаво. Молбата ми е ако някой си е разхвърлял педала да ми обясни стъпка по стъпка как става, защото не ми се вижда лесно и ме е страх, че няма мога да го сглобя обратно, а не ми се дърпа колата до сервиза след това
Някъде бях чел, че тази тресчотка струва около 30 кинта в МП, ако е тя да отивам и да я земам, да не зема си *** мамицата на диска отпреде, че тогава ще е чудо 

Tuned and performed by

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them
-
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2007, 19:16
- Модел на автомобила: Мазда 323
- Status: Извън линия
Re: Съединител тресчотка !?
30лв. струва но не в МП.А като те е страх,що не отидеш в сервиз да ти оправят колата?Ако е тресчотката,става за 30 мин и не струва една гора пари.
Телефон:0898 69 65 03 или 0888 700 336 Павката.Телефонните разговори не са скъпи както преди 10 години.