Първата ми любов -Focus 1.6 16v zetec 2001
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2008, 21:59
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Първата ми любов -Focus 1.6 16v zetec 2001
Здравейте, колеги...
От скоро и аз съм горд собственик на Форд и реших да пиша във форума. Първо поздравления на модераторите и потребителите за добрия форум. Успях да намеря много информация за нещата, които ме интересуват и научих страшно много нови неща. Тъй като това е първата ми кола съм много развхълнуван и много влюбен вече в нея.
Колата е произведена в Германия за италианския пазар и била собственост на един човек - някакъв италианец. Получих я с километраж 81 000. По всичко личи, че предишния собственик е бил изключително педантичен, тъй като намерих при сервизната книжка дори бележките от Форд за всяко обслужване. На всеки 10000 - 12000 има печати в сервизната книжка и последното обслужване е 02.08.08 на 79 000. Купето вътре е перфектно състояние. На стенда ме попитаха - "Ти защо ни я носиш тази кола тука"
) Мисля, че извадих много голям късмет - цена 7 800. Времето ще си покаже
))).
Мисля, че направих добър избор. Ако показателите, които изредих за верни (а аз многократни се уверих в това), какво е вашето мнение за колата? Ще пусна и снимки.
От скоро и аз съм горд собственик на Форд и реших да пиша във форума. Първо поздравления на модераторите и потребителите за добрия форум. Успях да намеря много информация за нещата, които ме интересуват и научих страшно много нови неща. Тъй като това е първата ми кола съм много развхълнуван и много влюбен вече в нея.
Колата е произведена в Германия за италианския пазар и била собственост на един човек - някакъв италианец. Получих я с километраж 81 000. По всичко личи, че предишния собственик е бил изключително педантичен, тъй като намерих при сервизната книжка дори бележките от Форд за всяко обслужване. На всеки 10000 - 12000 има печати в сервизната книжка и последното обслужване е 02.08.08 на 79 000. Купето вътре е перфектно състояние. На стенда ме попитаха - "Ти защо ни я носиш тази кола тука"

Мисля, че направих добър избор. Ако показателите, които изредих за верни (а аз многократни се уверих в това), какво е вашето мнение за колата? Ще пусна и снимки.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Ето и снимките
Верно доста е лачена и новичка,километрите сигурно са реални,на 7 годинки е колата.
Със здраве да си я караш и все за хубави работи >:D<: >:D<:
Със здраве да си я караш и все за хубави работи >:D<: >:D<:
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2008, 21:59
- Модел на автомобила: Focus
Re: Първата ми любов -Focus 1.6 16v zetec 2001
...значи, само задната броня свалях и дадох да ми я боядисат, 'щото много надраскана беше... иначе вече направих едно Пловдив-Търново и едно Търново-Русе-Търново - ни лоп ни дрън... мисля да сменя масла след 2000-3000 км и ангренаж на 90 000. Иначе, какво мога да очаквам по другите консумативи - тампони, свещи. Някакви гумички имало на клапаните през какъв период се сменят? А по ходовата част? Някой който поддържа фокус може ли да ме ориентира. Благодаря предварително.
- amdinside
- потребител
- Регистриран: 13 юли 2007, 22:08
- Модел на автомобила: Ford Focus 1999, 1.6 16V, 74kW, 101 k.c., Zetec-S, хечбек,Trend, бензин
- Контакти:
Re: Първата ми любов -Focus 1.6 16v zetec 2001
Супер е колата, много е красива!
Дай снимки и от купето и повече данни за оборудване и екстри
Дай снимки и от купето и повече данни за оборудване и екстри
Don't worry, be happy!