Blabla от "Колко може да е цената на един Ескорт"
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Re: Blabla от "Колко може да е цената на един Ескорт"
Тото нали нямаше да спорим? Виж човека ти го е написал кой прави двг-ли и кой "краде"designer написа:Харчат малко или не, факт е че помпа-дюза става част от миналото. С Tiguan, Volkswagen показа, че FIAT се справят по-добре с дизеловите двигателите и оттук нататък всички модели на VAG ще са с технологията създадена от FIAT Group. Passat CC вече е с комън-рейл, новото Polo и Golf също.

- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Моля ви, не делете колите на немски, френски и т.н.
Това са пълни глупости. 

- isoiso
- потребител
Еми аз никъде не съм нарекъл Форд - недоразумение, нито тук нито в АR-форума - никой не си купува кола за да му я нарича някой недоразумение. Пък било то и някой дето въобще не се е качвал на такава в което съм сигурен. Всяка кола си е правена с мерак и заслужава уважение независимо какво караме в момента 

- toto
- потребител
- Регистриран: 20 юли 2005, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 97'
Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 12' - Местоположение: Пазарджик
- Контакти:
Надявам се никой тук да не се засяга от нещата които пиша. Никой с нищо не искам да обидя.
Мисля, че просто си спорим така за спорта.
Иначе нямам нищо против никоя марка и никоя кола. Аз лично на всяка бих се радвал. Просто имам предпочитания и съм фен на някои марки и групи.
Аз за комън-рейл на VW не знам какво да кажа. В неделя пих кафе с един приятел който ми се похвали, че фирмата в която работи е купила чисто нов фиат дизел (баничарка) и ми обясняваше колко кофти върви. Някак си не мисля, че ако бяха купи VW щеше да ми се оплаква от него.
Може пък наистина фиат да са разработили нещо хубаво, ако е така няма нищо лошо в това. Все пак и италиянските коли трябва да се продават
Не съм карал фиат, не знам как е, но преди да купя ескорта бяхме харесали едно много хубаво пунто 1.7TDI 2000г. обаче всеки с който се консултирахме казаха - бягай далече от фиат. Щом така разправят хората сигурно има защо.
Мисля, че просто си спорим така за спорта.
Иначе нямам нищо против никоя марка и никоя кола. Аз лично на всяка бих се радвал. Просто имам предпочитания и съм фен на някои марки и групи.
Аз за комън-рейл на VW не знам какво да кажа. В неделя пих кафе с един приятел който ми се похвали, че фирмата в която работи е купила чисто нов фиат дизел (баничарка) и ми обясняваше колко кофти върви. Някак си не мисля, че ако бяха купи VW щеше да ми се оплаква от него.
Може пък наистина фиат да са разработили нещо хубаво, ако е така няма нищо лошо в това. Все пак и италиянските коли трябва да се продават

Не съм карал фиат, не знам как е, но преди да купя ескорта бяхме харесали едно много хубаво пунто 1.7TDI 2000г. обаче всеки с който се консултирахме казаха - бягай далече от фиат. Щом така разправят хората сигурно има защо.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ами същото го разправят и за Фордовете, защо тогава взе Ескорта?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- toto
- потребител
- Контакти:
Еее та форда е с къде къде повече авторите от фиата. Знам, че и по фордовете плюят, но поне никой не казва - бягай далече от форд.
- HACKO
- Модератор
А най-хубавия Форд е продадения, как ти звучи? Има още много а познавам и хора, които заради това се отказаха от доста по-изгодни Фордове от колите които си взеха в последствие.

- toto
- потребител
- Контакти:
HACKO - въпрос на вкус. Аз съм фен на немските автомобили и сега като се замисля няма немски автомобил, който не бих взел или за който да кажа, че за нищо не става.
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
На предната страница ставаше дума за Фокус, и аз казах, че се слага и TDCi и ми изписахте камара глупости...
Conan_1 написа:Комън-реил в сиера направо ме разби колегаКато ми намериш сиера TDCi званни да го видиме това творение,ама понеже знаем че налиташ на бензинки основно ти е простено
96-97-98 година ескорт между 2500-4000 в зависимост от купето,двигателя,и състоянието (поне това са моите наблюдения)
impresa написа:Ало, дизелджиите, дето лаете, къде видяхтe да съм написал TDCi ? ? ?Cougar написа: ..
TDDi мотора на фокус е същия 90 коньов като и на сиера, ескорт и мондео!
TDCi e комън рейл, разработка на пежо-ситроен, и няма нищо общо с TDDi
Продавам си колата !
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Всички коли си имат недоразумения, вижте например как се сменя крушка на меган http://zazz.bg/play:2abb364d" onclick="window.open(this.href);return false; , обаче като си харесаш някоя кола и ги преглъщаш разните измислици... като те кефи нещо скачаш и караш 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
ВЕЛИКО!!!

Представям си физиономиите на катаджиите като спрат някой и го накарат де си смени крушката на Мегана
, защото е изгоряла.

Представям си физиономиите на катаджиите като спрат някой и го накарат де си смени крушката на Мегана

- HACKO
- Модератор
Долна инсинуация, Англичаните се гаврят с Французите. Вярно че е нестандартно, но не ми изглежда чак толкова трудно, та да свалям и колелото, втория път няма даже и да отворя капака (ако закъсам през нощта за крушка ще знам къде да търся
).

- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
в интерес на истината хората с megane от рено форума споделят че им трябват около 10 минути за смяната и гумата наистина не се сваля, просто навиваш пълен ляв или десен

- toto
- потребител
- Контакти:
Вие се смеете на реното, ама като гледах опътването на фиестата ми (MK4) гледам, че за една крушка трябва да свалям целия фар.
- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Дори не си запознат с марката, а я плюеш. Първото Punto се произвежда от 1993 до 1999, при него дизелов двигател е 1.7 TD. След 1999 се произвежда Punto второ поколение, при него дизел е 1.9 JTD, който е комън-рейл, и повярвай ми е много добра кола за годините и класа си. За мен да се делят колите на немски, френски, италиански, японски е смешно, абсолютно неоснователно. В крайна сметка доставчиците на части доста пъти се припокриват.toto написа: Не съм карал фиат, не знам как е, но преди да купя ескорта бяхме харесали едно много хубаво пунто 1.7TDI 2000г. обаче всеки с който се консултирахме казаха - бягай далече от фиат. Щом така разправят хората сигурно има защо.

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
комън -рейл , е съвместна разработка на PSA ,пежо, ситроен и форд мотор компания .2001 PSA откриват официално своята фабрика в Porto Real в de Janeiro State, Brazil. Подписано е споразумение с Dong Feng Motors (Китай) за производството и продажбата на автомобили на фирмата в азиатската страна. PSA и Ford Motor Company представят съвместно разработения 1,4 дизелов двигател с директно впръскване. Двигателите HDi 1.4 and Duratorq TDCi 1.4 ще се предлагат в няколко нива на изпълнение с мощност от 60 до 92 конски сили. PSA и Toyota постигат споразумение за съвместнот проектиране на малка градска кола за европейския пазар. Пежо печели конструкторската титла в WRC. Jean-Martin Folz е награден с „Manager of the Year” от France's Nouvel Economiste и "Businessman of the Year" от Forbes. Стартира производството на 307, която печели много награди, включително автомобил на годината за 2002.designer написа:Харчат малко или не, факт е че помпа-дюза става част от миналото. С Tiguan, Volkswagen показа, че FIAT се справят по-добре с дизеловите двигателите и оттук нататък всички модели на VAG ще са с технологията създадена от FIAT Group. Passat CC вече е с комън-рейл, новото Polo и Golf също.
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the ......http://peugeotclub.info/page.php?41" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- isoiso
- потребител
Първия такъв дизелов мотор в света се вгражда в AR 156 - 1.9JTD-115к.с. и 2.4JTD - 136, 140 и 150к.с. с 6скорости много преди 2001г така че горепосочения тандем са открили топлата вода наново.vargala81 написа: комън -рейл , е съвместна разработка на PSA ,пежо, ситроен и форд мотор компания .2001

- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
първия common rail е при fiat в croma
PS: упс вярно че е alfa, първия diesel injection е при croma
PS: упс вярно че е alfa, първия diesel injection е при croma

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail" onclick="window.open(this.href);return false;vargala81 написа: комън -рейл , е съвместна разработка на PSA ,пежо, ситроен и форд мотор компания .;

- isoiso
- потребител
Ето какво прави тоя 10-годишен дизел със Голф VR6.
п.п. малко е чипнат разбира се
http://zazz.bg/play:45b5f9dd" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
новия 2.4 JTD на АR e 210к.с. заводски
п.п. малко е чипнат разбира се

новия 2.4 JTD на АR e 210к.с. заводски