NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
- Status: Извън линия
NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!
От няколко дена слушам тая песничка на Слави,има огромна доза истина в тоя текст.Може да звучи грубо,но все пак е добре,че в най-гледаното време на БТВ,политиците бяха наречени с истинските им имена "тъпанари" и "педали"
http://www.vbox7.com/play:814cbd7a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vbox7.com/play:814cbd7a" onclick="window.open(this.href);return false;

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: NO MERCY-Време е някой да изхвърли боклука!
Хич не ми допада това,което прави Слави.Това е евтин рейтингов трик,на него не му дреме за хората на улицата или за който и да е.Той си живее там някъде (в Драгалевци май беше),кара си количката за не знам си колко хиляди му дреме само за това как от парите да направи още пари.Това,което май е забравил е,че катафалка с ремарке няма...
До сега не ми е известно този човек да е предложил решение дори на един проблем в държавата,а непрекъснато се ангажира с такива въпроси.Прав беше Любен Дилов преди няколко дни.Или да се надидатира на изборите,да поеме някаква отговорност и да предлага решения,или да върви на майната си и да не се занимава с неща,дето не ги разбира.Време било някой да изхвърли боклука...ни лук ял,ни лук мирисал,сякаш той няма нищо общо с тоя боклук и никога не е участвал в създаването му...
До сега не ми е известно този човек да е предложил решение дори на един проблем в държавата,а непрекъснато се ангажира с такива въпроси.Прав беше Любен Дилов преди няколко дни.Или да се надидатира на изборите,да поеме някаква отговорност и да предлага решения,или да върви на майната си и да не се занимава с неща,дето не ги разбира.Време било някой да изхвърли боклука...ни лук ял,ни лук мирисал,сякаш той няма нищо общо с тоя боклук и никога не е участвал в създаването му...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Съгласен съм с теб S_C, дреме му на Славчо. Важното е да покаже съпричастност, активност и непримиримост с някои от проблемите..........редица от които въобще не съществуват, но има за цел в обществото да се налага обратното мнение.
По повод на текущата тема се сетих за едно предаване по Нова ТВ, когато още и Коритаров беше на линия. Да Ви кажа честно, дни след това се смях на едно изказване на един доста ядосан зрител, сещайки се за него. Ама то си беше и истина донякъде. Та какво става всъщност. Звъни зрителя и казва:
- Г-н Коритаров, стига сте използвали в медиите тези понятия "източвал" и "източва". Какви са тези глупости. Правилните думи са "КРРААААЛ", "ГРРРАБИЛЛ", "КРРРАДЕ", "ГРРРАБИ", "ЗАГРАБВА". Ето така ще се изказвате!!!!!
Коритаров се засуети нещо, измънка думица две и разговора приключи. Не можа да замаже работата.
Ако аз бях на мястото на Коритаров бих отговорил, че кражбата и грабежа са си изрично предвидени престъпления по НК, а в конкретния случай и коментирайки съответния политик или длъжностно лице, не се знае дали са извършени гражба и грабеж или например не е налице длъжностно присвояване, някакво друго престъпление по служба и т.н, т.е. съвсем различни престъпления. Тъй като не е известно на медиите за какво точно престъпление става дума и няма информация от органите на полицията, прокуратурата или съда, то по тази причина се използва и общоприложимото понятие "източвал"
Ама много имат акъл тези журналисти, а иначе са със самочувствие до небето 
По повод на текущата тема се сетих за едно предаване по Нова ТВ, когато още и Коритаров беше на линия. Да Ви кажа честно, дни след това се смях на едно изказване на един доста ядосан зрител, сещайки се за него. Ама то си беше и истина донякъде. Та какво става всъщност. Звъни зрителя и казва:
- Г-н Коритаров, стига сте използвали в медиите тези понятия "източвал" и "източва". Какви са тези глупости. Правилните думи са "КРРААААЛ", "ГРРРАБИЛЛ", "КРРРАДЕ", "ГРРРАБИ", "ЗАГРАБВА". Ето така ще се изказвате!!!!!
Коритаров се засуети нещо, измънка думица две и разговора приключи. Не можа да замаже работата.
Ако аз бях на мястото на Коритаров бих отговорил, че кражбата и грабежа са си изрично предвидени престъпления по НК, а в конкретния случай и коментирайки съответния политик или длъжностно лице, не се знае дали са извършени гражба и грабеж или например не е налице длъжностно присвояване, някакво друго престъпление по служба и т.н, т.е. съвсем различни престъпления. Тъй като не е известно на медиите за какво точно престъпление става дума и няма информация от органите на полицията, прокуратурата или съда, то по тази причина се използва и общоприложимото понятие "източвал"

-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Съгласен напълно. Вече не е героизъм да говориш срещу държавните управници. Куражлия е този, който върши нещо по въпроса.S_C написа:...
Слави много обича да ползува чужди мисли-една от тях е репликата на Робърт де Ниро от филма Ронин- цитирам по памет-.."някои хора са част от проблема, други част от решението на проблема, а трети са част от пейзажа..".
Подходящ цитат за случая.
- _bioHAZArd_
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
- Контакти:
Слави е част от този пейзаж, които се опитва да си вдигне рейтинга като си нагажда шоута по настроенията на народа.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
На мен пък много ми хареса.Не харесвам Слави ,Но песента е добра.Текста е супер сполучлив и когато го слушам се връщам далече ,през 1997!
Време е народа да се вдигне и нещо да се промени в тази държава!!!Тази коалиция ни разказа играта(руснак,турчин и испанец
) направо ни разката майката............Краино време е да им покажем
!
Време е народа да се вдигне и нещо да се промени в тази държава!!!Тази коалиция ни разказа играта(руснак,турчин и испанец

- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Не знам,защо ние имаме тази склонност да плюем и отричаме хората,които си личат,че са искренни и наистина ги интересува какво става в БГ,според мен Слави е един от тях.Защо не иска да поеме отговорност ли,отговора е съвсем прост,защото една птичка пролет не прави,няма как сам човек,колкото и да иска да изчисти помията и лайната трупани две десетилетия.За целта трябва достааа,много хора,а избора на такива вече е много труден.
Това,че Слави не се ангажира с нито един проблем не е вярно,справка:протестите от времето на Жан Виденов,където Слави и тогавашния екип на Каналето бяха един от основните генератори,протеста за българските медици,мисля,че беше пред Либиийското посолство организиран от Слави,протест за който тогавашния министър Надежда Михайлова,лично порица Слави,обвинявайки го,че подобно държание е опасно за приятелските отношения на двете страни,също така и многобройните дарителски акций правени от неговия екип.
Да се отрича това което е постигнал е меко казано неуместно с оглед на това колко години вече е на екран(не само в "Шоуто на Слави),рейтинга е все още доста висок,макар не както в началото,той на практика направи времето от 22.30 до 23.30 прайм-тайма на БТВ,при всяко едно негово турне стадионите се пръскат по шевовете.
Това,че Слави не се ангажира с нито един проблем не е вярно,справка:протестите от времето на Жан Виденов,където Слави и тогавашния екип на Каналето бяха един от основните генератори,протеста за българските медици,мисля,че беше пред Либиийското посолство организиран от Слави,протест за който тогавашния министър Надежда Михайлова,лично порица Слави,обвинявайки го,че подобно държание е опасно за приятелските отношения на двете страни,също така и многобройните дарителски акций правени от неговия екип.
Да се отрича това което е постигнал е меко казано неуместно с оглед на това колко години вече е на екран(не само в "Шоуто на Слави),рейтинга е все още доста висок,макар не както в началото,той на практика направи времето от 22.30 до 23.30 прайм-тайма на БТВ,при всяко едно негово турне стадионите се пръскат по шевовете.

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
TURBOTOTURBOTO написа:Не знам,защо ние имаме тази склонност...