Светна ми индикатор с формата на гаечен ключ
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 14:08
- Модел на автомобила: Fordd mondeo
- Status: Извън линия
Светна ми индикатор с формата на гаечен ключ
Имам Ford mondeo 1999г. и на таблото където са индикаторите за антифриза, за спирачките и др. ми светна индикатора с формата на гаечен ключ. Какво може да не е в ред ? Иначе колата си върви добре и не забелязвам никакви разлики от преди да светне този индикатор.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Светна ми индикатор с формата на гаечен ключ
http://www.clubford.org/forum/search.ph ... 0%BD%D0%B5" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Колега,аз на Пежо 607 имах също такава сигнализация,която ти напомня за смяна на маслото.Просто в компютъра има заложени някакви километри,може да са 10хил.15хил.или пък 20хил.и когато колата ги измине светва тази лампа да ти напомни че е време за смяна на маслото.Когато ми светна за първи път и аз ходих в сервиза и там ми занулиха този показател и лампата изгасна.Така че ако си менял скоро масло,няма нищо страшно.Както ти казах това беше на Пежо 607 и предполагам и при теб показва същото,но не съм 100% сигурен.
- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
Това наистина е сервизен индикатор и според аутодата се нулира много лесно. Отстрани на лампичката трябва да има бутонче дава се на контакт и са натиска за около 4 секунди с помоща на подходящ предмет (предполагам химикал карфица или нещо друго остро) моето няма такива индикаториvladodim написа:Имам Ford mondeo 1999г. и на таблото където са индикаторите за антифриза, за спирачките и др. ми светна индикатора с формата на гаечен ключ. Какво може да не е в ред ? Иначе колата си върви добре и не забелязвам никакви разлики от преди да светне този индикатор.