Кола се натресе в Черква след 35-метров полет
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Кола се натресе в Черква след 35-метров полет
„Такова нещо досега не бях виждал“, диви се полицай на инцидента в саксонския град Лимбах-Оберфрона.23-годишен шофьор е тежко ранен след инцидент в нощта срещу понеделник, съобщи полицията в Хемниц (провинция Саксония, Германия). Водачът превишил разрешената скорост с много, излязъл от пътя и профучал през ливада с лек наклон. „Това се отразило като някакъв вид шанца за скокове“, казва Кнут Вагнер от полицията в Хемниц. Колата се извисила при все още неизяснени обстоятелства, прелетяла над 30 метра и се забила в покрива на черква на 7 метра височина.
При удара храмът е пострадал сериозно. На въпрос, как е възможно да стане това, Вагнер отговаря: „Това е добър въпрос, аз самият досега такова нещо не съм виждал“. Автомобилът трябва да бъде ваден от покрива с кран. Тепърва ще се изяснява дали алкохолът има някаква роля в инцидента.

Аутомедия
При удара храмът е пострадал сериозно. На въпрос, как е възможно да стане това, Вагнер отговаря: „Това е добър въпрос, аз самият досега такова нещо не съм виждал“. Автомобилът трябва да бъде ваден от покрива с кран. Тепърва ще се изяснява дали алкохолът има някаква роля в инцидента.

Аутомедия
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Кола се натресе в Черква след 35-метров полет
Гледах го по ТВ ... нямам думи. Не знаех, че чехите правят самолети 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18