Клаксон на Focus? Мяука като коте.
- Nuclear
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2009, 19:51
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 2000г, бензин
- Status: Извън линия
Клаксон на Focus? Мяука като коте.
Здравейте 
Нещо клаксонът е ужасно слаб. Поне в сравнение с този на другата кола (шкода 120L). Премерих напрежението директно на самия клаксон и то е 12 волта .(т.е, няма загуби някъде). Нормално ли е да е толкова слаб? Мисля да взема клаксон от Шкода и да го сложа на форда - предполагам, че са съвместими.

Нещо клаксонът е ужасно слаб. Поне в сравнение с този на другата кола (шкода 120L). Премерих напрежението директно на самия клаксон и то е 12 волта .(т.е, няма загуби някъде). Нормално ли е да е толкова слаб? Мисля да взема клаксон от Шкода и да го сложа на форда - предполагам, че са съвместими.
- tankovbg
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2008, 16:14
- Модел на автомобила: Fiesta Techno 1.25 Zetec 16 V, юли 1998
Re: Клаксон на Focus? Мяука като коте.
Огледай го хубаво трябва да има едно болтче за реглаж на звука, друго възможно е да е пълно с боклуци от към рупора (отвора).
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Не е лоша идея да зачистиш и клемите, на моя Форд това оказа поразителен ефект. Единия клаксон въобще не работеше, но с малко шкурка и VD 40... се чува и в съседния квартал!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
виж къде ти седи тромбата ако е като на ескорта
долу вдясно на бронята виж накъде е обърната тромбата ,може да има боклуци в нея(вода,кал,сняг)-поне при мен беше така
сваляш я почистваш я и си готов
долу вдясно на бронята виж накъде е обърната тромбата ,може да има боклуци в нея(вода,кал,сняг)-поне при мен беше така
сваляш я почистваш я и си готов
времето е като парите-никога не стига