.............
- 
				angel.krasimirov
- Status: Извън линия
.............
................

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:02, променено общо 1 път.

- 
				angel.krasimirov
Re: Новото Ford Mondeo
..................

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:02, променено общо 1 път.

- FordsPride
- потребител 
- Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
- CEC0087
- Потребител 
- Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
 Ford Orion 1.4 92
Браво колега честито страхотна кола   

- 
				hunter
- потребител 
- Регистриран: 18 фев 2009, 15:25
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V АГУ
Колега може ли малко да разясниш, че ме заинтересува. Това някаква специална оферта за наличности ли е?angel.krasimirov написа: с 20% отстъпка дойде на 34 500 лв. с ДДС.
- 
				angel.krasimirov
................

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:03, променено общо 1 път.

- CEC0087
- Потребител 
 Ford Orion 1.4 92
Колега как и идва този двигател има ли ускорение, когато зимахме Мондеото ни го предллагаха но предпочетохме по мощния а за цената която си я взел браво 20% си е сериозна остъпка при нас беше 12% като се отказахме от 2 години каско а гаранцията е 4години надявам се да дойдеш с Мондеото на събора   

- 
				angel.krasimirov
.......................

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:04, променено общо 1 път.

- slavi73
- потребител 
- Регистриран: 18 ное 2008, 21:20
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDCI 140 2008 г.
Честито и от мен колега.Ама защо 1.8,няма ли с по големия мотор2.0TDCI.Имай в предвид че тази кола е доста тежичка.А сега има и мотор 2,2 ама за него да не говорим.И после ти така и така ще е преправяш в Титаниум,защо не взимаш направо титаниума дето си има всичко.Или това на теб ти е тръпка или хоби,незнам как да го кажа.Във всички случаи това е колата.Поздрави.Ще следим развитието с голям интерес 

- vptgp
- потребител 
- Регистриран: 24 окт 2008, 09:56
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '02 2.0L tddi 115ps
Колега, голям удар си направил,много е хубава колата. За тия пари си взел най-добрата кола в този клас.

http://www.spritmonitor.de/en/detail/368242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
						- faiko
- потребител 
- Регистриран: 07 апр 2009, 13:24
- Модел на автомобила: Ford fiesta ST150
- Контакти:
честито колега!!! със здраже да си я караш!!!! кво стана с фиестичката????  

- 
				angel.krasimirov
......................

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:05, променено общо 1 път.

- naze
- потребител 
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шанс  освен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
 освен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат  иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд
 иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд 

освен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
 освен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат  иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд
 иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд 
криза.. 

- 
				angel.krasimirov
.....

Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:05, променено общо 1 път.

- sharo_baro
- потребител 
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- Kostadin21
- потребител 
- Регистриран: 28 яну 2009, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Zetec-SE 75HP Ghia 1996
все пак мерцедес си е мерцедес налиnaze написа:колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шансосвен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат

Всеки който няма пари за кола,кара форд!
						- CEC0087
- Потребител 
 Ford Orion 1.4 92
А Форда си е ФордKostadin21 написа:все пак мерцедес си е мерцедес налиnaze написа:колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шансосвен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
- reticence
- потребител 
- Регистриран: 02 мар 2008, 14:21
- Модел на автомобила: Mondeo
Да, с 2.2 двигателя, определено е невероятно динамична колата, ама май само това е плюса. Първо, че поне според мойте разбирания е страшно шумен двигателя и второ, не знам нашата бройка ли беше дефектна или като цяло им някакви проблеми, но в купето влизаше миризма на гориво...slavi73 написа:...А сега има и мотор 2,2 ама за него да не говорим...
- mladenstefanov
- потребител 
- Регистриран: 27 апр 2008, 21:14
- Модел на автомобила: mondeo 2.0