Ford Focus 2008
- 
				Rumen Denchev
- потребител 
- Регистриран: 19 мар 2009, 09:01
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Re: Ford Focus 2008
Балгодаря за милите думи ! да ви се връща стократно ! Имам само един въпрос защо не мога да качвам снимки по големи от 100kb че аз нямам такива моля ако някой знае тайната да я сподели

- stoyanov91
- потребител 
- Регистриран: 14 авг 2008, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 Ghia Mk1 Sedan
Браво  >:D<:  Стахотна кола, мн е готина, със здраве да си я караш   Дай боже на всеки такъв подарък
  Дай боже на всеки такъв подарък   

Скоро и аз ще пусна една темичка за моето фокусче само тряя да го снимам 

Скоро и аз ще пусна една темичка за моето фокусче само тряя да го снимам

- Pr1s0n3r
- потребител 
- Регистриран: 30 юни 2008, 09:08
- Модел на автомобила: Focus 2.0 TDCi - 165hp Sedan '08 Facelift
Едни малки подобрения който съм направил по колата! 
Спортен въздушен филтър(ефтин докато събера пари за К&N) и чип!
Бъдещи планувани промени са спортно окачване,по големи джанти(може би) и решетки от ST!
Ето и две снимчици!

П.С. Чипа е горе в ляво леко скрит

Спортен въздушен филтър(ефтин докато събера пари за К&N) и чип!
Бъдещи планувани промени са спортно окачване,по големи джанти(може би) и решетки от ST!

Ето и две снимчици!
П.С. Чипа е горе в ляво леко скрит

- 
				angel.krasimirov
Колко мощен става с чипа?
ПП: Поздравления за цвета - при мен е същият!

ПП: Поздравления за цвета - при мен е същият!
- 
				angel.krasimirov
Ти чипа сложил ли си го? Ако да, дай някакви впечатления от ускорение, разход и т.н.Pr1s0n3r написа:Ами казват че става 163
Мда цвета е много хубав!
- Pr1s0n3r
- потребител 
Да сложен е! Ускорението е невероятно! Като за 2 литра 4 цилиндъра! Разхода е висок но това не е от него а от мене  Аз много я натискам и средно ми прави 8! И я карам повече градско и като имам предвид че много я натискам значи много я натискам
 Аз много я натискам и средно ми прави 8! И я карам повече градско и като имам предвид че много я натискам значи много я натискам   Аз съм доволен от него като се кара нормално даже може да свали разхода!
 Аз съм доволен от него като се кара нормално даже може да свали разхода! 

Аз много я натискам и средно ми прави 8! И я карам повече градско и като имам предвид че много я натискам значи много я натискам
 Аз много я натискам и средно ми прави 8! И я карам повече градско и като имам предвид че много я натискам значи много я натискам   Аз съм доволен от него като се кара нормално даже може да свали разхода!

- 
				angel.krasimirov
Колко пари ти взеха и как става монтажа? Само смяна на софта ли е или има побългарявания?Pr1s0n3r написа:Да сложен е! Ускорението е невероятно! Като за 2 литра 4 цилиндъра! Разхода е висок но това не е от него а от менеАз много я натискам и средно ми прави 8! И я карам повече градско и като имам предвид че много я натискам значи много я натискам
- Pr1s0n3r
- потребител 
Ами това е е евтиният вариант и се нарича Power Box! По принцип скъпия вариант се нарича Ремап и е баш смяна а софтуера но за него ми искаха 1230 лв! Докато това е само една кутийка с един кабел който се връзва на буксата на Common Rail-a и лъже компютъра по някакъв начин!  Като пари с доставката от Англия мисля че ми излезе около 250 лв! Монтажът става с 2 мин!
 Като пари с доставката от Англия мисля че ми излезе около 250 лв! Монтажът става с 2 мин! 

Като пари с доставката от Англия мисля че ми излезе около 250 лв! Монтажът става с 2 мин!

- 
				angel.krasimirov
Pr1s0n3r написа:Ами това е е евтиният вариант и се нарича Power Box! По принцип скъпия вариант се нарича Ремап и е баш смяна а софтуера но за него ми искаха 1230 лв! Докато това е само една кутийка с един кабел който се връзва на буксата на Common Rail-a и лъже компютъра по някакъв начин!Като пари с доставката от Англия мисля че ми излезе около 250 лв! Монтажът става с 2 мин!
Можеш ли да дадеш адрес, от който си го поръчал и дали имат подобен за 1.4 TDCI?
- Pr1s0n3r
- потребител 
http://cgi.ebay.co.uk/Diesel-Economy-Tu ... 1|294%3A30" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето от Ebay се продават! Имат си и саит пичовете само че там не пише нощо интересно!
Ако ти трябва помощ при поръчването имаш ми Скаип от снощи аз съм Сашо

Ето от Ebay се продават! Имат си и саит пичовете само че там не пише нощо интересно!

Ако ти трябва помощ при поръчването имаш ми Скаип от снощи аз съм Сашо

- Next
- потребител 
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
Според мен много рано си почнал да си тъпчиш колата с китайски глупости който могат да и объркат електрониката тотално. Comon Riala е интилигентен двигател който трудно се лъже с джиджавки за по 200-300 лв да не кажа и 500   разработи си колата първо и после слагай чипове но не ефтини защото колата ти е нова и не е за изхвърляни и тия смешни филтри просто ..... като си искал бегачка да натискаш се взима бензин със задно бе колега
  разработи си колата първо и после слагай чипове но не ефтини защото колата ти е нова и не е за изхвърляни и тия смешни филтри просто ..... като си искал бегачка да натискаш се взима бензин със задно бе колега   . Не искам да те уча или нещо такова извинявай, ако с нещо съм те засегнал.
  . Не искам да те уча или нещо такова извинявай, ако с нещо съм те засегнал. 
Поздрави Успех >:D<:

разработи си колата първо и после слагай чипове но не ефтини защото колата ти е нова и не е за изхвърляни и тия смешни филтри просто ..... като си искал бегачка да натискаш се взима бензин със задно бе колега
  разработи си колата първо и после слагай чипове но не ефтини защото колата ти е нова и не е за изхвърляни и тия смешни филтри просто ..... като си искал бегачка да натискаш се взима бензин със задно бе колега   . Не искам да те уча или нещо такова извинявай, ако с нещо съм те засегнал.
  . Не искам да те уча или нещо такова извинявай, ако с нещо съм те засегнал. Поздрави Успех >:D<:
- Pr1s0n3r
- потребител 
Колега така е съгласен съм с тебе просто чакам както казва един колега от форума "финансова инжекция"   И просто пробвам с тези продукти защото не искам да си купя филтър за 200 лв да не ми хареса и да го хвърля! Експериментирам с евтини части и сега след 10 дена чакам пари и се надявам да ги подменя със скъпи!
  И просто пробвам с тези продукти защото не искам да си купя филтър за 200 лв да не ми хареса и да го хвърля! Експериментирам с евтини части и сега след 10 дена чакам пари и се надявам да ги подменя със скъпи! 
Поздрави!

И просто пробвам с тези продукти защото не искам да си купя филтър за 200 лв да не ми хареса и да го хвърля! Експериментирам с евтини части и сега след 10 дена чакам пари и се надявам да ги подменя със скъпи!
Поздрави!

- Pr1s0n3r
- потребител 
Малко ъПдейт!   

Значи поръчани са следните елементи и чакам доставка:
Навигация - http://www.timelesslong.cn/Upload/PicFi ... 9_6988.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Спортен филтър K&N ( махам китайския )
 )
Колебая се за спортно окачване но ще видим! 

Веднага щом пристигнат ще кача снимки!

Навигация - http://www.timelesslong.cn/Upload/PicFi ... 9_6988.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Спортен филтър K&N ( махам китайския
 )
 )Колебая се за спортно окачване но ще видим!

- 
				angel.krasimirov
Pr1s0n3r написа:Малко ъПдейт!
Навигация - http://www.timelesslong.cn/Upload/PicFi ... 9_6988.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Спортен филтър K&N ( махам китайския)
Колебая се за спортно окачване но ще видим!
Нави-то на каква цена ще дойде до България?
- chaosdd
- потребител 
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Колега, доста време съм карал Focus с този двигател. Честна дума: няма нужда от каквото и да било пипане. Върви като змей. Особено като се разработи.
Стандартното окачване е перфектно като баланс между поведение на пътя и комфорт по нашите пътища. Няма смисъл от спортното, вярвай ми.
Аз карах на 17", изглеждаха страхотно, но влошават доста возията. 16" са му оптимални.
От друга страна, ако тие е кеф, слагай каквото щеш...
Препоръчвам все пак да се придържаш към заводски чаркове. Не напразно стотици добри инжинери са работили върху тях и тестови пилоти са ги тествали и доизпипвали стотици хиляди километри...
Да сменяш това Sony с китайски боклук, според мен също е грехота. Ползвай нещо на Garmin по-добре (например).
Това е от мен, дано не съм те объркал.

Стандартното окачване е перфектно като баланс между поведение на пътя и комфорт по нашите пътища. Няма смисъл от спортното, вярвай ми.
Аз карах на 17", изглеждаха страхотно, но влошават доста возията. 16" са му оптимални.
От друга страна, ако тие е кеф, слагай каквото щеш...
Препоръчвам все пак да се придържаш към заводски чаркове. Не напразно стотици добри инжинери са работили върху тях и тестови пилоти са ги тествали и доизпипвали стотици хиляди километри...
Да сменяш това Sony с китайски боклук, според мен също е грехота. Ползвай нещо на Garmin по-добре (например).
Това е от мен, дано не съм те объркал.
Ford. Feel the difference