Разпръсквачи?
- зуница
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 23:04
- Модел на автомобила: ФОКУС 2.0 ГАЗ-БЕНЗИН
2008г. - Местоположение: Перник
- Status: Извън линия
Разпръсквачи?
Здравейте!
Ще сменям разпръсквачи на Мондео 1.8 ТД .Спрях се на полски "WUZETEM" като оптимум цена/качество.Проблема ми е ,че в надписите на новите разпръсквачи има разлика ,чието значение не знам.Двата надписа са:
PDN12SDC6872E 764 42 08 и
PDN12SDC6872E 766 42 08.
Ако някой има представа какво означава третото число от втората група числа в надписа нека помага,моля.
Благодаря!
Ще сменям разпръсквачи на Мондео 1.8 ТД .Спрях се на полски "WUZETEM" като оптимум цена/качество.Проблема ми е ,че в надписите на новите разпръсквачи има разлика ,чието значение не знам.Двата надписа са:
PDN12SDC6872E 764 42 08 и
PDN12SDC6872E 766 42 08.
Ако някой има представа какво означава третото число от втората група числа в надписа нека помага,моля.
Благодаря!
Не казвай "Хоп!" преди да си скочил!
- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Re: Разпръсквачи?
Май нищо не значи може да е нещо от типа на партида на пройзвотство,забелижи в каталога им че има само първите цифри.http://www.wuzetem.waw.pl/index.php?opt ... &Itemid=59" onclick="window.open(this.href);return false;
- зуница
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 23:04
- Модел на автомобила: ФОКУС 2.0 ГАЗ-БЕНЗИН
2008г. - Местоположение: Перник
Re: Разпръсквачи?
Благодаря за отзивчивостта!
И аз се порових и открих в сайта на "Косер" значението. Тази втора група цифри е партиден номер ,а следващата е седмицата и годината на производство.Надявам се ,че информацията е полезна не само на мене.
Благодаря!
И аз се порових и открих в сайта на "Косер" значението. Тази втора група цифри е партиден номер ,а следващата е седмицата и годината на производство.Надявам се ,че информацията е полезна не само на мене.
Благодаря!
Не казвай "Хоп!" преди да си скочил!