Проблем с оборотите
-
- потребител
- Регистриран: 08 окт 2009, 12:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Проблем с оборотите
Здравейте!
Аз съм собственик на Форд Мондео модел 1998 г, бензинов двигател 2000 к/см
Скоро се случи следния проблем, който за сега не мога да реша тъй като от сервиза казват, че компютъра на колата е с американски софтуер и не могат да направят диагностика на двигателя.
Та проблема е следния - когато стартирам двигателя оборотите автоматично падат и колата изгасва, няма значение дали съм натиснал съединителя или колата не не на скорост, единствено ако държа натиснат педала на газта оборотите не падат при всеки друг случай колата гасне веднага.
Моля ако някой е имал същия проблем и или знае разрешение на проблема да помогне.
Благодаря ви предварително
Аз съм собственик на Форд Мондео модел 1998 г, бензинов двигател 2000 к/см
Скоро се случи следния проблем, който за сега не мога да реша тъй като от сервиза казват, че компютъра на колата е с американски софтуер и не могат да направят диагностика на двигателя.
Та проблема е следния - когато стартирам двигателя оборотите автоматично падат и колата изгасва, няма значение дали съм натиснал съединителя или колата не не на скорост, единствено ако държа натиснат педала на газта оборотите не падат при всеки друг случай колата гасне веднага.
Моля ако някой е имал същия проблем и или знае разрешение на проблема да помогне.
Благодаря ви предварително

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
- Status: Извън линия
Re: Проблем с оборотите
Най-напред си почисти клапана за празен ход и MAF-а. Огледай маркучите по вакуумните линии за някой напукан или сцепен.