Форд Фокус Комби :)
- 
				paci_focus
- потребител 
- Регистриран: 29 юни 2009, 01:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 99 1.4i 16v 75hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Форд Фокус Комби :)
Запознавам ви с един савсем обикновен Форд Фокус. Двигателят е 1400cc 16v 75hp (достатъчно за 180km/h на магистралата  ). Екстрите са стандартните за модела: предни ел. стъкла, 2 airbags, ABS, климатик, регулируема седалка във височина на водача, касетофон 4000 RDS, сега е с бели мигачи(ако това се смята за екстра
 ). Екстрите са стандартните за модела: предни ел. стъкла, 2 airbags, ABS, климатик, регулируема седалка във височина на водача, касетофон 4000 RDS, сега е с бели мигачи(ако това се смята за екстра  ) и за друго не се сещам.
 ) и за друго не се сещам.
В ляво на снимката се вижда един Форд Орион(1989г.). Aко някой има идеи, къде може да се "реставрира", да сподели

). Екстрите са стандартните за модела: предни ел. стъкла, 2 airbags, ABS, климатик, регулируема седалка във височина на водача, касетофон 4000 RDS, сега е с бели мигачи(ако това се смята за екстра
 ). Екстрите са стандартните за модела: предни ел. стъкла, 2 airbags, ABS, климатик, регулируема седалка във височина на водача, касетофон 4000 RDS, сега е с бели мигачи(ако това се смята за екстра  ) и за друго не се сещам.
 ) и за друго не се сещам.В ляво на снимката се вижда един Форд Орион(1989г.). Aко някой има идеи, къде може да се "реставрира", да сподели

- ffmk1l
- потребител 
- Регистриран: 15 авг 2008, 14:16
- Модел на автомобила: Focus MK1 2.0 Zetec
Re: Форд Фокус Комби :)
Честито и от мен! Сподели какъв разход на гориво ти дава колата.

- Septerra
- потребител 
- Регистриран: 03 авг 2008, 17:56
- Модел на автомобила: 2015 Ford Mondeo ST-Line 2.0 TDCi
Какво имаш в предвид за Ориона - "да се реставрира"? Иначе Фокусчето е пич, и аз се надявам на такъв някога. 

........
						- 
				dizela
- потребител 
- Регистриран: 23 яну 2009, 10:43
- Модел на автомобила: Eskort CL 1.8 Дизел 60 конски сили
Колега, дай снимка и на задната час, че на мен това ми е мечтата - фокус комби.   180 км. на магистрала, желая ти още дълго време да ти ги държи тези километри
 180 км. на магистрала, желая ти още дълго време да ти ги държи тези километри

180 км. на магистрала, желая ти още дълго време да ти ги държи тези километри
 180 км. на магистрала, желая ти още дълго време да ти ги държи тези километри- 
				paci_focus
- потребител 
- Контакти:
Мерси на всички  . Значи до морето и обратно разхода излезе към 8l/100km(работещ климатик+скорост над 150км/h). Иначе при нормално каране 6-7l/100km.
. Значи до морето и обратно разхода излезе към 8l/100km(работещ климатик+скорост над 150км/h). Иначе при нормално каране 6-7l/100km.
Значи Орион-а е ударен от пред в ляво. За козметичните щети съм намерил части, само че ми казаха че предницата била осукана(точно не знам какво значи това ) волана не седи в нормалното си положение и общо взето трябва да се оправи  за да се кара за постоянно. Ремонтът бил около 1000лв. и сега се чудя къде да го дам на сервиз.
) волана не седи в нормалното си положение и общо взето трябва да се оправи  за да се кара за постоянно. Ремонтът бил около 1000лв. и сега се чудя къде да го дам на сервиз.

. Значи до морето и обратно разхода излезе към 8l/100km(работещ климатик+скорост над 150км/h). Иначе при нормално каране 6-7l/100km.
. Значи до морето и обратно разхода излезе към 8l/100km(работещ климатик+скорост над 150км/h). Иначе при нормално каране 6-7l/100km.Значи Орион-а е ударен от пред в ляво. За козметичните щети съм намерил части, само че ми казаха че предницата била осукана(точно не знам какво значи това
 ) волана не седи в нормалното си положение и общо взето трябва да се оправи  за да се кара за постоянно. Ремонтът бил около 1000лв. и сега се чудя къде да го дам на сервиз.
) волана не седи в нормалното си положение и общо взето трябва да се оправи  за да се кара за постоянно. Ремонтът бил около 1000лв. и сега се чудя къде да го дам на сервиз.- 
				MartinStoyanov
- потребител 
- Регистриран: 14 авг 2011, 12:23
- Модел на автомобила: FOCUS
Здравейте,
купих си Форд Фокус комби 99 г. Понеже имам куче, търся си решетка за багажника /зад задните седалки/.
Има ли изобщо стандартно такива решетки или да търся начин сам да приспособявам нещо.

купих си Форд Фокус комби 99 г. Понеже имам куче, търся си решетка за багажника /зад задните седалки/.
Има ли изобщо стандартно такива решетки или да търся начин сам да приспособявам нещо.
- 
				paci_focus
- потребител 
- Контакти:
Не съм компетентен по този въпрос. Порови се из google, може да изкочи нещо, или провери в мото фое. Не знам и аз, но и ние имаме куче и то си пътува без проблем в багажника. Спускаме щората на багажника и то си ляга върте.