съвет эа мондео
-
- потребител
- Регистриран: 10 окт 2009, 11:12
- Модел на автомобила: MONDEO
- Status: Извън линия
съвет эа мондео
здр колеги в момента карам ауди а6 96г и съм страшно недоволен
та идеята ми е да го бартеросам эа мондео комби но тъи като не съм наясно кво точно да бъде ви моля эа съвет първо дали си эаслужава такава раэмяна и второ каква кола да иэбера -двигател година и тн
та идеята ми е да го бартеросам эа мондео комби но тъи като не съм наясно кво точно да бъде ви моля эа съвет първо дали си эаслужава такава раэмяна и второ каква кола да иэбера -двигател година и тн
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Re: съвет эа мондео
Ама за какво Мондео колега, имам предвид коя серия - 1, 2 или 3-тата. Другото е ясно, питаш за двигател, с какво гориво да е двигателя и т.н. Не става ясно дали на чист бартер или на теб ще доплащат.........или пък ти ще доплащаш ако е Мондео от 3-тата серия. Аз лично бих взел бензиново 2 кубика, което не е карано на газ - казвам аз лично! Мондео 2 2000 куб. е прекрасен избор според мен. Много добри коли. Не знам защо си се разочаровал от Аудито, ама сигурно свят ти се е извило от скъпи ремонти. Макар много от хората притежаващи други марки автомобили да казват, че Фордовете били боклуци, то по отношение на Мондеото това определено не важи. АЗ имам от първата серия и за 2 г. една водна помпа и едно цилиндърче на спирачките съм сменил. Въпрос и на късмет. Имам и Мерцедес Ц класа /което вече е съвсем друго ниво автомобил по много показатели/, но Мондеото никога не бих го продал, ако нещо не съм притиснат от обстоятелствата. Прави си сметка, т.е. избора ще ти е добър. Не знам защо ти е комби, но имай предвид, че в сравнение с аудитата багажниците на Мондео 1 и 2 са доста големи. АЗ съм с две малки деца и Мондеото ми което е седан ми е предостатъчно като нужда от пространство и товарене - на море, по селца и паланки и т.н. Също така тези коли не държат въобще високи цени. Почти перфектно Мондео 2 96-97 г. може да се намери под 3 бона. Тоест може направо да си продадеш А6-цата и да си купиш желаната кола.
Нека и другите колеги дадат съвет, тъй като не знам как е положението с турбодизели, чисти дизели и т.н. на този модел Форд.
Нека и другите колеги дадат съвет, тъй като не знам как е положението с турбодизели, чисти дизели и т.н. на този модел Форд.
-
- потребител
- Регистриран: 10 окт 2009, 11:12
- Модел на автомобила: MONDEO
эначи трябва ми комби эа риболов и дълги пътувания да може да се товари яко и да е с евтини части
въпроса е кои двигател е наи подходяш

въпроса е кои двигател е наи подходяш
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Мондеа комби са с огормен багажник, няма да ти казвам колко нещо събира дори аз се очудих. Лично за мен 2000 куб са много добри, не съм карал 1.8, за 1.6 няма да коментирам защото този двг е много малък за купето. От 2.0 съм много доволен, като динамика разход и тн. От това което съм чел и чувал ДВГ с черния капак който се води Зетек Е са най изчистени от проблеми, те са след 98-99 година мисля. Откъм части незнам различно е някаде са евтини някъде скъпи, но няма да са по-скъпи от на А6 ако това те интересува. Дано да съм помогнал