С какво гориво карате
- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
- Status: Извън линия
С какво гориво карате
Аз карам с А95Н и А98Н на "Лукойл", а понякога и с Extra Force на "Петрол".
Последна промяна от Herr Flick на 22 сеп 2009, 17:55, променено общо 5 пъти.
- mutodi
- потребител
- Регистриран: 30 май 2008, 13:55
- Модел на автомобила: escord 1993 1.6 16в
Re: С какво гориво карате
az karam na shell vipower racing 100 oktana.... kolata varvi perfektno napravo samolet...
следващия пост на латиница ще бъде изтрит!
аз карам на shell виповер racing 100 октана.... колата върви перфектно направо самолет...
следващия пост на латиница ще бъде изтрит!
аз карам на shell виповер racing 100 октана.... колата върви перфектно направо самолет...
Последна промяна от pepy1 на 15 ное 2008, 08:59, променено общо 2 пъти.
Причина: писане на латиница
Причина: писане на латиница
- _bioHAZArd_
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
- Контакти:
95 на Шел Габрово, или 95 от Петрол. Рядко ми се налага да зареждам на други места, а и избягвам
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Аз карам на 95, от ОМВ почти само зареждам - двете в Младост или до раковата, няколко пъти съм зареждал и от Петрол и Еко. Забележки само към Петрол - Белоградчик, иначе не съм имал проблеми.
Последна промяна от peterdi_bg на 16 ное 2008, 09:56, променено общо 1 път.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Малко офф но ...
относно бензиностанцията, коректно би било да се посочва не веригата а конкретната бензиностанция. Причината е че до колкото знам всички са арендирани. Т.е. бай Пешо в квартала държи ОМВ и си следи качеството на горивото, бай Иван в съседния квартал също държи ОМВ, но се интересува само от печалбата, разбирай се му е тая какво гориво му карат.
Иначе за протокола - газ и 95 от ОМВ след моста Чавдар и понякога на бул. България след Била. Това за София.
относно бензиностанцията, коректно би било да се посочва не веригата а конкретната бензиностанция. Причината е че до колкото знам всички са арендирани. Т.е. бай Пешо в квартала държи ОМВ и си следи качеството на горивото, бай Иван в съседния квартал също държи ОМВ, но се интересува само от печалбата, разбирай се му е тая какво гориво му карат.
Иначе за протокола - газ и 95 от ОМВ след моста Чавдар и понякога на бул. България след Била. Това за София.
Поздрави

- Herr Flick
- потребител
- Контакти:
...
Последна промяна от Herr Flick на 17 ное 2009, 20:49, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 02 май 2008, 21:08
- Модел на автомобила: форд фиеста мк4 1,3 i Ендура-Е 97г
Колеги какво вие мнението за бензин 96 голяма реклама му правят
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Аз храня ламята с най-евтините 95 октана, които открия около нас - Петрола до гробищата, Шела на Марица, ОМВ до Мото-Пфое (Пловдив). Чат-пат и от ЛУК сипвам. Разлика честно казано не съм усетил... с изключение на един-едниствен път преди около три години, когато с бензин от ЛУК-а на бул."България" Фокусът (стария) гаснеше на празен ход.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=22957" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;georgi61 написа:Колеги какво вие мнението за бензин 96 голяма реклама му правят
времето е като парите-никога не стига
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
98 на ЛУК
откакто стана 2лв (с отстъпката) сипвам 98,колата много ми харесва как се държи с него.Разхода вероятно е същия като с 95,не ми се вярва да има понижение,но поне като стъпиш педала върви,не се мисли.
откакто стана 2лв (с отстъпката) сипвам 98,колата много ми харесва как се държи с него.Разхода вероятно е същия като с 95,не ми се вярва да има понижение,но поне като стъпиш педала върви,не се мисли.
- Herr Flick
- потребител
- Контакти:
Вече минах само на А98Н. Не мога да кажа, че колата върви повече или гори по-малко, но поне така се надявам да покрия изискванията на производителя за минимум 95 октана, защото силно се съмнявам А95Н наистина да отговаря на този показател.
Все пак сме в България...

- nuHaKoJIaga
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2009, 17:45
- Модел на автомобила: Форд Фокус 2001 1.8 tdci 141к.с. 350 Nm
Карам само на газ и сипвам на Петрол Блуфорс, 1 ст. по-скъпо, но поне на Петрол в Обеля на Ломско шосе ми харесва газта. Преди сипвах редовно на Лукойл в Люлин, повече заради отстъпката, докато не отидох на море. Там сипвах на техния Лукойл и като се върнах, от тоя Лукойл не стига, че колата ми спря да върви, ми и разхода на морето се оказа по-нисък не само заради предимно извънградското пътуване..
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Може ли някой да ми каже каква е разликата между двата вида дизел на ОМV?
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
В единия случай минаваш повече километри всеки път, когато зареждаш.mitko1962 написа:Може ли някой да ми каже каква е разликата между двата вида дизел на ОМV?
В другия - повече изминати километри при всяко зареждане.

http://www.omv.bg/portal/01/bg/kcxml/04 ... SzVLXzQ5NQ!" onclick="window.open(this.href);return false;!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Dian_bonev
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
- Модел на автомобила: fokus
като видях темата веднага барвам да направя една АНТИ РЕКЛАМА НА ОМV Бяла русенско
пребирам се аз латото в БГ и зареждам на ЛУКОИЛ Бала и спокоино си минах 800 км до резерва и така двапати подред и сам доволен, но за сажеление веднаш заредих на ОМВ и какво да кажа 622 км до резерва и от тогава заобикалам не само това ОМВ, става дума за дизел

-
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2009, 00:12
- Модел на автомобила: Ford Focus, 1.8 TDCI(115k.),2002г.
От както съм взел Дзвера(три месеца) наливам единствено от Еко Кинитрон и то само Дизел+, но идея нямам дали Еко-то имат хубава зимна нафта. Ако някой е карал зимата с нафта от Еко-то да сподели...Благодаря
Формата е моментна, класата е вечна........
- Dian_bonev
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
- Модел на автомобила: fokus
колега аз сам на мнение че в БГ нама такива миносови температури че да си тормозим колите с "зимна нафта" аз винаги си слагам нормална
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Колега,за Еко-то незнам,но от три години зареждам само на Лукойл и съм доволен.Там дизела е един вид и много познати споделят същото мнение,че дизела на Лукойл е добър.niksan79 написа:От както съм взел Дзвера(три месеца) наливам единствено от Еко Кинитрон и то само Дизел+, но идея нямам дали Еко-то имат хубава зимна нафта. Ако някой е карал зимата с нафта от Еко-то да сподели...Благодаря
-
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2009, 00:12
- Модел на автомобила: Ford Focus, 1.8 TDCI(115k.),2002г.
Първите няколко пъти от както взех Фокуса и аз зареждах на Лукойл(на Трапезица), и наистина не съм имал забележки, но от както на мойта колежка на личния им автомобил(Хонда Акорд, 2006г.) му замръзна нафтата(заредена от ЛУКОЙЛ) в резервоара имам едно на ум...mitko1962 написа:Колега,за Еко-то незнам,но от три години зареждам само на Лукойл и съм доволен.Там дизела е един вид и много познати споделят същото мнение,че дизела на Лукойл е добър.niksan79 написа:От както съм взел Дзвера(три месеца) наливам единствено от Еко Кинитрон и то само Дизел+, но идея нямам дали Еко-то имат хубава зимна нафта.......

P.s А и работя в ЛУКОЙЛ, така че няма да коментирам фирмата....

Формата е моментна, класата е вечна........