Въпросче за климатик на Focus 2002 г.

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Jah
потребител
потребител
Регистриран: 16 дек 2009, 13:59
Модел на автомобила: Focus 1.4 2002
Status: Извън линия

Въпросче за климатик на Focus 2002 г.

Мнение от Jah » 16 дек 2009, 14:08

Здравейте бъдещи колеги, дано съм в правилния раздел. Ако не моля да ме извините.

На път съм да стана собственик на Форд Фокус 2002г 1,4 16в Zetec-SE. Изключително запазан автомобил, много добре подържан, изцяло в Мото Пфое. Купувам го от приятел и за това съм много сигурен в колата. Единственото нещо което не ми харесва в тази кола е че е без никакви икстри, няма ел пакет, няма климатик. Ел пакета не ми е проблем но се бях зарекъл никога повече да не си купувам кола без климатик. Въпроса ми е дали след като купя колата мога да си сложа климатик. Да купя от някъде климатик за модела на старо и някой майстор да го постави. Както и колко парички ориентировъчно би могло да излеза поставянето и закупуването на тази екстра. колата наистина е изключително запазана, на много малко километри и ще я взема на много добра цена. Дано само да може да се сложи климатик и цялата процедура да не струва маса пари.
Последна промяна от Jah на 16 дек 2009, 16:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
samsung_bg
потребител
потребител
Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г

Re: Въпросче за климатик на Focus 2001 г.

Мнение от samsung_bg » 16 дек 2009, 15:17

Едно, че ще струва маса пари. Другото е, че този двигател е доста слабичък за това купе(май беше 75 коня).
Като пуснеш климатика ще му е голям зор.
Изображение

Jah
потребител
потребител
Регистриран: 16 дек 2009, 13:59
Модел на автомобила: Focus 1.4 2002

Re: Въпросче за климатик на Focus 2002 г.

Мнение от Jah » 16 дек 2009, 16:58

Хммм, най много да се кара без климатик ,макар че много ми се искаше лятото до морето да не се потя. Колата наистина си заслужава, така че климатика може да бъде прежален.

Иначе преди малко се качих във Фокуса, добре изглежда и добре се чувствам вътре. Колата е със чисто нов съединител и сменена спирачна система във Мото Пфое. Не съм състезател плюс това возя малко дете така че двигателя ще ми е достатъчен.

Потребителски аватар
Dian_bonev
потребител
потребител
Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
Модел на автомобила: fokus

Re: Въпросче за климатик на Focus 2002 г.

Мнение от Dian_bonev » 21 дек 2009, 17:53

да е живо и здраво детенцето,ама 1.4 на тоява купе ще харчи доста от предвиденото в бюджета,а иначе да си го караш безавърийноооо и късмет прес зимата

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”