блок за управление на помпата

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
Dian_bonev
потребител
потребител
Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
Модел на автомобила: fokus
Status: Извън линия

блок за управление на помпата

Мнение от Dian_bonev » 28 яну 2010, 20:17

става дума за Фокус 1.8 тдди 90к 99г ---- и така колеги имам кофти проблем който го разясних в една др тема :) и стигнах до заключението с други колеги, че моят проблем е свързан с "блока за управление на помпата" та въпросами е къде е това чудо и евентуално мога ли да го заменя с друго от друг фокус като моя :) че по добре ми звучи от помпа :) но все пак нз този блок в нея ли се намира или някъде дръгаде :) мерси предварително колеги

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител
Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ

Re: блок за управление на помпата

Мнение от chefo_ukr » 28 яну 2010, 21:41

На помпата отгоря е ел.блока,ама едва ли ще успееш сам да го смениш и до колкото знам после трябва на WDS за настройки ина4е забравяш да запалиш :shock:http://www.youtube.com/watch?v=BUXHxXUdB3U" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Потребителски аватар
Dian_bonev
потребител
потребител
Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
Модел на автомобила: fokus

Re: блок за управление на помпата

Мнение от Dian_bonev » 28 яну 2010, 22:11

аууу ауууу питах и в други форуми и преди малко получих подобен отговор,че дори и да се здобия с др пампа пак трябва да се \"настройва\" което ме обезкоражи, преди малко един каза че се занимава с помпи и спомена най често срещаните повреди в порядъка на 300 лв и знаете ли какво ми дойде на ум, че ще е по добре да почакам за двигател понеже тука са по 300 € и динамото вари с него и какво ли още не :) така че за сега отпада ремонт,пък и налято има 5м :) се ще докарат някой блъснат Фокус :)

chefo_ukr mersi za reakciqta i za klipa :)

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”