Проблем със стоповете при Фокус!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
ptashkov
потребител
потребител
Регистриран: 15 авг 2006, 14:20
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Бензин 2009 г.
Status: Извън линия

Проблем със стоповете при Фокус!

Мнение от ptashkov » 30 яну 2010, 14:08

Здравейте! При мен се появи следния проблем - щом запаля колата и веднага светват стоповете +третия стоп и си светят постоянно(няма значение дали са пуснати фарове или не), когато натисна спирачка не реагират , а продължават да си светятнон стоп. Този проблем се появи вчера и вече втори ден е все така.Незнам дали има значение, но накладките ми (предни) са за смяна, но не ми свети нищо по таблото.Дали може това да е причината?
Последна промяна от ptashkov на 30 яну 2010, 18:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jvspasov
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
Контакти:

Re: Преоблем със стоповете при Фокус!

Мнение от jvspasov » 30 яну 2010, 14:12

ptashkov написа:Здравейте! При мен се появи следния проблем - щом запаля колата и веднага светват стоповете +третия стоп и си светят постоянно(няма значение дали са пуснати фарове или не), когато натисна спирачка не реагират , а продължават да си светятнон стоп. Този проблем се появи вчера и вече втори ден е все така.Незнам дали има значение, но накладките ми (предни) са за смяна, но не ми свети нищо по таблото.Дали може това да е причината?
Стоп машинката ти е блокирала - намира се точно над педала в купето - бръкни с ръка и натисни ръчно бутончето ако изгасват то тогава имаш нужда от подложка - незнам защо но понякога и това се случва...
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!

Потребителски аватар
ptashkov
потребител
потребител
Регистриран: 15 авг 2006, 14:20
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Бензин 2009 г.

Re: Проблем със стоповете при Фокус!

Мнение от ptashkov » 30 яну 2010, 18:29

jvspasov написа:Стоп машинката ти е блокирала - намира се точно над педала в купето - бръкни с ръка и натисни ръчно бутончето ако изгасват то тогава имаш нужда от подложка - незнам защо но понякога и това се случва...
Благодаря колега! Оказа се ,че стоп машинката се извадила от гнездото, наместих я всичко си дойде на мястото! Още веднъж-много благодаря!!!

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”