Проблем с централното...
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
- Status: Извън линия
Проблем с централното...
Здравейте колеги!
Проблема е че не отключва шофьорската врата, другите 3 се отварят на 2-то натискане на копчето от оригиналния ключ. Между другото предложете каква аларма да му сложа на мондеото, че тая която имаше се развали. Някой ако знае за Бургас някъде където слагат, да казва.
Проблема е че не отключва шофьорската врата, другите 3 се отварят на 2-то натискане на копчето от оригиналния ключ. Между другото предложете каква аларма да му сложа на мондеото, че тая която имаше се развали. Някой ако знае за Бургас някъде където слагат, да казва.
- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
Re: Проблем с централното...
Вероятно в самата машинка на шофьорската врата е проблема. Но за всеки случай трябва да се премери
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Напръскай всичко обилно с контактен спрей, ако можеш дори свали кората.... в тея студове на Фокуса две врати така ми отказаха. Ако не помогне спрея и има ток до вратите - гледай машинките.
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
При много слаб акумулатор по този начин централното не ми работи итрябва ръчно да заключвам. Веднага след 1вия случай заредих акумулатора и отмина проблема. Чак към минус 15-20 става това(но ми е страшно слаб акумулатора, просто пали от раз двигателя въпреки ниския ток(висока ми е компресията и нови запалителни свещи) и за другата зима ще го сменям). Това става в най-големите студове. Провери токовете и напръскай както колегите казаха.
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
Тази вечер ще оперирам вратата, и други хора ми казаха че ако пръсна всичко със спрей може да се оправи, ако няма механичен проблем, ама нямам такъв спрей, имам един силиконов където пръскам гумените уплатнения на вратите, и с него преди 3-4мес. пръснах буксата на ключа на фаровете и тръгнаха, би трябвало и с него да стане, ще пробвам. Дори мисля че ще стане и със спрей за дискове на спирачките, който също имам
даже с него май ще е по добре, абе направо с 2-та ще пръсна всичко
.
П.с. нямам проблем с тоците, и проблема стана още преди големия студ...

П.с. нямам проблем с тоците, и проблема стана още преди големия студ...
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Мой познат с Ауди А3 като стане студено цялата врата на шофьора не му не може да се отвори.. И ел.стъклото на нея трябва да го държи с ръка зада се вдига, и има още куп проблеми изкачащи всеки ден в студа а аудито изглежда много добре, само вози по-зле от фокуса ми със спортното, а неговото спортно е заменено с по-меките стандартни пружини
За това си свиркам и щракам с пръсти за Форд-овете. Друго е да не ти взимат повече при покупка и двойно за части и сервиз само защото си с "по-престижната" марка