Лагери-основни и биелни за 1.8DURATEC
- mishov
- потребител
- Регистриран: 09 окт 2007, 19:49
- Модел на автомобила: Audi Cabrio Sunset Edition
- Status: Извън линия
Лагери-основни и биелни за 1.8DURATEC
Здравейте колеги! Някой сблъсквал ли се е с проблема да прави ремонт на 1.8 Duratec 81kW Не мога да открия основни и биелни лагери за този двг.
Колата е Ford Mondeo 2001 1.8 Duratec с двг. CGBA1J75202 и рама WF04XXGBB41J75202. Звъннах и в Мото Пфое,но и от там ме отрязаха. Знаете ли този мотор в кои модели на форд се монтира и освен в гамата на Форд слага ли се и при др.производители.Питам защото на времето правих ремонт на един Probe 2.5i24V и от МП също ми охладиха страстите но случаино разбрах,че тези мотори се монтират на Mazda MX6/надявам се да не бъркам/и взех лагери от вносителя на Мазда. Благодаря ви предварително!!!
Колата е Ford Mondeo 2001 1.8 Duratec с двг. CGBA1J75202 и рама WF04XXGBB41J75202. Звъннах и в Мото Пфое,но и от там ме отрязаха. Знаете ли този мотор в кои модели на форд се монтира и освен в гамата на Форд слага ли се и при др.производители.Питам защото на времето правих ремонт на един Probe 2.5i24V и от МП също ми охладиха страстите но случаино разбрах,че тези мотори се монтират на Mazda MX6/надявам се да не бъркам/и взех лагери от вносителя на Мазда. Благодаря ви предварително!!!
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: Лагери-основни и биелни за 1.8DURATEC
Наистина не се предлагат резервни части за ремонт на този двигател и от МП не са излъгали.От тях можеш да си купиш единствено цял блок.Но понеже тези двигатели са маздовски,положението не е толкова отчайващо.Двигателят се монтира и на Мазда 3 ,а Мазда продава всички резервни части за ремонт,така че трябва да провериш пак при техните вносители и да си поръчаш частите от тях.Между другото,какво се случило с този двигател,че се стигна до основен ремонт?
- mishov
- потребител
- Регистриран: 09 окт 2007, 19:49
- Модел на автомобила: Audi Cabrio Sunset Edition
Re: Лагери-основни и биелни за 1.8DURATEC
synthez 3D написа:Наистина не се предлагат резервни части за ремонт на този двигател и от МП не са излъгали.От тях можеш да си купиш единствено цял блок.Но понеже тези двигатели са маздовски,положението не е толкова отчайващо.Двигателят се монтира и на Мазда 3 ,а Мазда продава всички резервни части за ремонт,така че трябва да провериш пак при техните вносители и да си поръчаш частите от тях.Между другото,какво се случило с този двигател,че се стигна до основен ремонт?
Здр. Колега! При Мазда 3 мисля,че няма 1.8 явно ще трябва да го търся при другите модели. А до това състояние и аз не знам защо се стигна,явно помпата