проблем с фокус 2000г. дава на късо
-
- потребител
- Регистриран: 24 юли 2010, 11:59
- Модел на автомобила: фокус
- Status: Извън линия
проблем с фокус 2000г. дава на късо
имам проблем с фокуса ми от нищото ми изчезнаха габаритите и осветлението на таблото,проверих бушона беше изгорял ,смених го с нов но и той изгоря,всички крушки и на четерите габарита бяха изгорели,като се има в предвид че отзад са двойни стопове имама габарит не.Помогнете ми с решение на проблема моля
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Re: проблем с фокус 2000г. дава на късо
Здравей
Според мен последната от изгорелите крушки при изгарянето си е дала на късо и от там е изгорял предпазителя и е изчезнало осветлението.
Махни всички изгорели крушки и сложи бушона /без крушки/ за да видиш ще дойде ли осветлението на таблото и дали случайно няма пак да стане късо.
След това една по една слагай новите крушки.
За да изгорят крушките всички едновременно трябва да стане някакво пренапрежение, някакъв проблем с алтернатора, но ми се струва малко вероятно.
Направи цялата магария без да палиш колата, би трябвало да си имаш габарити.
Пиши какво е станало, ще бъде интересно.
Според мен последната от изгорелите крушки при изгарянето си е дала на късо и от там е изгорял предпазителя и е изчезнало осветлението.
Махни всички изгорели крушки и сложи бушона /без крушки/ за да видиш ще дойде ли осветлението на таблото и дали случайно няма пак да стане късо.
След това една по една слагай новите крушки.
За да изгорят крушките всички едновременно трябва да стане някакво пренапрежение, някакъв проблем с алтернатора, но ми се струва малко вероятно.
Направи цялата магария без да палиш колата, би трябвало да си имаш габарити.
Пиши какво е станало, ще бъде интересно.
-
- потребител
- Регистриран: 24 юли 2010, 11:59
- Модел на автомобила: фокус
Re: проблем с фокус 2000г. дава на късо
с триста зора се разбра какво е ,едната от солфидните крушки на номера замасява и от там дава на късо,вече всичко е наред за сега имам си и габарити и осветление на таблото,но от каде да се сетя за крушките на номера
сега ми звучи смешно, но днес по едно време ми вреше и кипеше от върте

сега ми звучи смешно, но днес по едно време ми вреше и кипеше от върте