Проблем със скоростна кутия Fiesta mk6
-
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2010, 00:35
- Модел на автомобила: S3
- Status: Извън линия
Проблем със скоростна кутия Fiesta mk6
Проблемът се появи когати паднаха температурите напоследък. Сутрин когато е студена буквално не може да се превключват скоростите, за задна трябва поне 20 мин работа. Някои имал ли е подобен проблем, защото колата е почти неизползваема във това време?
- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Re: Проблем със скоростна кутия Fiesta mk6
Здравей и при мен е така но чак 20 мин. не.Изкарваш караш малко повече време на първа докато се разбие маслото и така.Сещам се че на Жигулата беше така голям зор но с нейното ЕР90 си беше така.Освен ако някой и е сменил маслото на твоята колица и е налял не каквото трябва ,но силно ме съмнява.
Друго което ми се е случвало е при по дълбок сняг ми се е набивал доста и като замръзне около щангата и пак така зор се превключва но твоята може да е с жила.Най добре пробвай описания метод ако и така няма оправия вече търсиш свестен майстор
.
Друго което ми се е случвало е при по дълбок сняг ми се е набивал доста и като замръзне около щангата и пак така зор се превключва но твоята може да е с жила.Най добре пробвай описания метод ако и така няма оправия вече търсиш свестен майстор

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Проблем със скоростна кутия Fiesta mk6
Какво значи не могат да се превключат скоростите? Като направиш опит се чува хъркане или лоста се движи със голямо усилие?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!