Нов фюжън :)
- Dani_Barabani
- потребител 
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
- Status: Извън линия
Re: Нов фюжън :)
Това беше експресно! Благодаря ти за скоростната справкаsynthez 3D написа:Ето ги МП точно колко искат:
....
но имат само един ляв.За десния сигурно ще трябва да се чака от Германия.Цената не е много човешка,ама ако няма на друго място...
 Ще видя и други варианти, преди МП. Да не работиш там?
  Ще видя и други варианти, преди МП. Да не работиш там?Искаш ли да ми съдействаш? Вариант 1 и 2 хабер си нямам от къде и как... така де, трябва да поровя в И-нет. А фюжънът не е ли нов модел, че вече да има на частиPyrhel написа:Може на магазина с Моторкрафтските стоки да звъннеш за проверка на цените, там би трябвало да са по-евтини.
Вариант 2: От катастрофирал фюжън
Вариант 3: от ebay
Предполагам от фюжън на части ще е най-изгодно :->
 Или питането ми е идиотско
  Или питането ми е идиотско 

- Pyrhel
- потребител 
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
 Mondeo Titanium X 2.2 TDCi
- Контакти:
Утре ще погледна обявите, иначе ето координатите на магазина: цъкабъл.
А моделът го има от няколко години (5 г. с фейслифта), което означава, че не малко спортисти са си оставили колите в дървета и стълбове

А моделът го има от няколко години (5 г. с фейслифта), което означава, че не малко спортисти са си оставили колите в дървета и стълбове

- 
				petkoff_pl
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Колата се води семейна и в повечето случай я карат мамчета или отговорни татковци.Така че трудно ще намери много коли по дърветата или стълбовете. Ама твоята кола има невидима екстра женското присъствие в основно мъжки форумPyrhel написа:...............А моделът го има от няколко години (5 г. с фейслифта), което означава, че не малко спортисти са си оставили колите в дървета и стълбове

- Dani_Barabani
- потребител 
Аааа за това не бях и помислила! Звучи много готиноpetkoff_pl написа: .... Ама твоята кола има невидима екстра женското присъствие в основно мъжки форум
 хаххаха каква екстра!
 хаххаха каква екстра!   
 Поздрави и лека >:D<:

- Dani_Barabani
- потребител 
Шъ въртиш ти, ама аз после тебе ще въртяpaci написа:
Тряяше си изпрося едно кръгче да викаш "гумите ми, гумите ми"
Нищо, другия път
Вземи си светлоотразители. Нали зяпахме с Пърхела и му казах как да ги сложиш. И да успеят да ги свалят ще видят доста зор

за светлоотразителите -> Щом си казал на Пърхела как, добре... днес от МП ме посъветваха от "нощния магазин" да търся
 Няма да го причиня на никого това.
 Няма да го причиня на никого това. Не са спешни, а cossy съветва "червени светлоотразителни лепенки", хъм... Не е фатално без тях, но ей, крадливо племе...

ей много нещо ви харесва тази колаPyrhel написа:Двете ФюритаAlexi написа:радост за окотоколата също е прилична
Pyrhel написа:Утре ще погледна обявите.....
 Благодаря ти  >:D<:
 Благодаря ти  >:D<:

- Dani_Barabani
- потребител 
Ето най-сетне сколасах да снимам ФюриDani_Barabani написа:Ари да ви се похваля офишъли - 2 снимки на прима-виста, пък по-натам ще пусна още като му направя фотосесия...

Имам и още....

- Яким
- потребител 
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Снимките са Супер, Фюри също   

п.п. Що не каза кога е било кръщането му 

- Alexi
- потребител 
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
тцтцтцттц ,8к пробег .. аз имам толкова от есента до сега на една от 2те си коли ,на другата имам 4к само последната седмица 

- ЯЛТА
- Потребител 
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
 Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
 http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
 АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
- Контакти:
Не е имало, щом и кръстника не е бил там !Яким написа:Снимките са Супер, Фюри също
Мисли ГЛОБАЛНО  действай  ЛОКАЛНО
						- Dani_Barabani
- потребител 
Якиме, не е имало официално кръщене. Като се затопли тогава   

Кръстник, днес ще се явиш ли? 

Алекси, аз я карам само градско, има няма 30-40 на ден. Има едно море и 2-3 извънградски пътувания и това е... къде да й навъртя км-те? Ти явно въртиш извънградско, щото в Шумен трябва да си таксиметърджия, че да направиш повечко км-и.

Кръстник, днес ще се явиш ли?

Алекси, аз я карам само градско, има няма 30-40 на ден. Има едно море и 2-3 извънградски пътувания и това е... къде да й навъртя км-те? Ти явно въртиш извънградско, щото в Шумен трябва да си таксиметърджия, че да направиш повечко км-и.

- Dani_Barabani
- потребител 
- Rider
- потребител 
- Регистриран: 07 юни 2011, 15:27
- Модел на автомобила: Mondeo MK1 '95 hatchback 1.8 TD
- Контакти:
Дани да ти е честит фюжъна  , а за пробег не говорете преди 2 седмици сменях масло сутринта пак го направих
, а за пробег не говорете преди 2 седмици сменях масло сутринта пак го направих  ко да се прави карам си...
 ко да се прави карам си...  ама и моето не е човешко на седмица имам по 1к само благоевград-софия и обратно отделно другите въртения на месец средно по 1 път сменям маслото.
 ама и моето не е човешко на седмица имам по 1к само благоевград-софия и обратно отделно другите въртения на месец средно по 1 път сменям маслото.  иииии Дани леко с педала на газта да не ти слагаме трупче
 иииии Дани леко с педала на газта да не ти слагаме трупче  //офф: извинете за топик-оффтопик-а//
 //офф: извинете за топик-оффтопик-а//

, а за пробег не говорете преди 2 седмици сменях масло сутринта пак го направих
, а за пробег не говорете преди 2 седмици сменях масло сутринта пак го направих  ко да се прави карам си...
 ко да се прави карам си...  ама и моето не е човешко на седмица имам по 1к само благоевград-софия и обратно отделно другите въртения на месец средно по 1 път сменям маслото.
 ама и моето не е човешко на седмица имам по 1к само благоевград-софия и обратно отделно другите въртения на месец средно по 1 път сменям маслото.  иииии Дани леко с педала на газта да не ти слагаме трупче
 иииии Дани леко с педала на газта да не ти слагаме трупче  //офф: извинете за топик-оффтопик-а//
 //офф: извинете за топик-оффтопик-а//2 cray 2 be real person
						- Dani_Barabani
- потребител 
И Аз да ви покажа Фюри на събора - 

Освен това забелязах една вандалщина и един проблем ... 

Както ми бяха откраднати котешките очета, така е цапцарапната и една лайсна над номера. Тя при затворено положение на капака се пада отдолу, при захвата за багажника и няма как да я забележи човек ако не гледа специално. А ние отворихме багажника и тогава видях. Ако някой знае от къде да си купя или намери втора ръка такава - да ми каже, моля.
А второто нещо е, че багажника не се отваря с дистанционно и с копчето от купето само с ключ. С Ялта си говорихме, че може да е някое жило откачено вътре. Утре-други ден ще ходя до МП и ще питам и за това.
  само с ключ. С Ялта си говорихме, че може да е някое жило откачено вътре. Утре-други ден ще ходя до МП и ще питам и за това. 
Малко ми развалиха настроението тези неща, тъй като ги установих на тръгване от събора.
Ако някой има умен и разумен съвет или предлага помощ - приемам >:D<:

Освен това забелязах една вандалщина и един проблем ...

Както ми бяха откраднати котешките очета, така е цапцарапната и една лайсна над номера. Тя при затворено положение на капака се пада отдолу, при захвата за багажника и няма как да я забележи човек ако не гледа специално. А ние отворихме багажника и тогава видях. Ако някой знае от къде да си купя или намери втора ръка такава - да ми каже, моля.
А второто нещо е, че багажника не се отваря с дистанционно и с копчето от купето
 само с ключ. С Ялта си говорихме, че може да е някое жило откачено вътре. Утре-други ден ще ходя до МП и ще питам и за това.
  само с ключ. С Ялта си говорихме, че може да е някое жило откачено вътре. Утре-други ден ще ходя до МП и ще питам и за това. Малко ми развалиха настроението тези неща, тъй като ги установих на тръгване от събора.
Ако някой има умен и разумен съвет или предлага помощ - приемам >:D<:

- TPECHAT
- потребител 
- Регистриран: 03 юни 2007, 19:30
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0i Ghia 115 (1985), Focus 1.6 100 (2011), Kuga 1.5 120 (2019)
За багажника: взехме преди няколко години и ние нов Фюжън и този проблем се появи на втория месец, оправиха го за 20 мин. 

- DigiPro
- потребител 
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
 ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
 ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
 ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
 ex Fiesta 1,1i MK3
- Контакти:
Да не те плаша за багажника, но ние го имахме абсолютно същия проблем и то половин година след изтичане на гаранцията. Оказа се моторчето което е в задната врата. Аз бях писал преди време в темата на един друг колега. Ето клипче как беше при мен: http://vbox7.com/play:4509e654
Самият мотор явно "умалява" и няма сила да издърпа докрай жилото и механизма. Цената на нов е около 140лв. В наща МП имаше оставена ударена Фиеста на части и ни продадоха моторчето и на половин цена.
А иначе не ми е ясно за коя лайсна говориш. Ако дадеш снимка мога да видя дали я имат в нашето МП на тази ударената Фиеста.

Самият мотор явно "умалява" и няма сила да издърпа докрай жилото и механизма. Цената на нов е около 140лв. В наща МП имаше оставена ударена Фиеста на части и ни продадоха моторчето и на половин цена.
А иначе не ми е ясно за коя лайсна говориш. Ако дадеш снимка мога да видя дали я имат в нашето МП на тази ударената Фиеста.
- 
				Иван Вълков
- потребител 
- Регистриран: 24 май 2010, 14:49
- Модел на автомобила: '04 Mondeo Mk3 2.0 TDCI estate
Честито за красивата колица. Найстина е кофти да отидеш с настроение някъде и така накрая някой да го съсипе   . При мен така се получи когато ходих на перперикон. Но трябва да се гледа по-философски на нещата все пак са коли и се поправят, макар и с парични средства.  Аз примерно мойте вдлъбнатини ги оставих за кадем. Пожелавам ти от все сърце вече да нямаш такива ядове, а само усмивки и милион безавариини километри.
 . При мен така се получи когато ходих на перперикон. Но трябва да се гледа по-философски на нещата все пак са коли и се поправят, макар и с парични средства.  Аз примерно мойте вдлъбнатини ги оставих за кадем. Пожелавам ти от все сърце вече да нямаш такива ядове, а само усмивки и милион безавариини километри. 

. При мен така се получи когато ходих на перперикон. Но трябва да се гледа по-философски на нещата все пак са коли и се поправят, макар и с парични средства.  Аз примерно мойте вдлъбнатини ги оставих за кадем. Пожелавам ти от все сърце вече да нямаш такива ядове, а само усмивки и милион безавариини километри.
- ЯЛТА
- Потребител 
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
 Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
 http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
 АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
- Контакти:
На Дани моторчето си бръмчи, но не отваря, а с ключа отваря. А лайсната е тази над номера, вижда се само когато е отворен капакът и гледаш осветлението на номера.

Мисли ГЛОБАЛНО  действай  ЛОКАЛНО
						- DigiPro
- потребител 
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
 ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
 ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
 ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
 ex Fiesta 1,1i MK3
- Контакти:
И при мен с ключа се отваряше. И моето бръмчеше, но се чува как се мъчи. На клипа при второто натискане на бутона натискам механизма с пръст и му помагам. Както и да е. Нали колата и е в гаранция - да му мислят Мото-Пфое.ЯЛТА написа:На Дани моторчето си бръмчи, но не отваря, а с ключа отваря. А лайсната е тази над номера, вижда се само когато е отворен капакът и гледаш осветлението на номера.
- Dani_Barabani
- потребител 
Аз не знам дали моторчето работи, щрака нещо вътре, но не отваря.
Дидо, ще направя снимка и ще я кача (за тази лайсна или каквото е там). Тя пак е на някакви щипки май и вероятно като котешките очета са я свалили.
Иван Вълков, благодаря ти! Радвам се на колата, вози ни добре и ми е хубаво За 1 година вече имам малки чук-натини тук и там от някоя врата или нищо друго, което ме е подпряло.
 За 1 година вече имам малки чук-натини тук и там от някоя врата или нищо друго, което ме е подпряло.
TPECHAT, Дидо, явно е общ проблем при тез коли, добре че колата ми е още гаранционна, слава богу.

Дидо, ще направя снимка и ще я кача (за тази лайсна или каквото е там). Тя пак е на някакви щипки май и вероятно като котешките очета са я свалили.
Иван Вълков, благодаря ти! Радвам се на колата, вози ни добре и ми е хубаво
 За 1 година вече имам малки чук-натини тук и там от някоя врата или нищо друго, което ме е подпряло.
 За 1 година вече имам малки чук-натини тук и там от някоя врата или нищо друго, което ме е подпряло.TPECHAT, Дидо, явно е общ проблем при тез коли, добре че колата ми е още гаранционна, слава богу.

- 
				petkoff_pl
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Дани тази лайсна да ли е била там преди да дойдеш на събора. Да не е "напазарувана" от същите хора който са си познали очетата ?