Утечка при форд фокус
- beatboxx
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2008, 23:12
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v Zetec
- Status: Извън линия
Утечка при форд фокус
Здравеите , значи проблема ми е следния имам утечка от 300ма търсих къде ли не значи като махна бушон номер 31 утечката пада на 210ма като махна и бушон номер 36 (говоря за тези под волана) утечката пада до нормалните 30 ма тези бушони уптравляват радиото лампите в купето и багажника часовника огледалата и маи е само това поне аз не мога да видя да управляват нещо друго.ТА започвам да изклиучвам всичко по отделно даже лампите си имат и отделено още един бушон само че утечката си ми остава същата 300ма което е доста въпроса ми е някои от вас имал ли е този проблем и как го е решил 4е не ми се ходи по сервизи.Колата е фокус 98 1.6 зетек джия
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Re: Утечка при форд фокус
А, алармата или централното.
- beatboxx
- потребител
алармата сам я изклиучил а централното е на друг бушон.на алармата сам и махнал кутията по точно.
- beatboxx
- потребител
А някои знае ли всички неща които са вързани на тези бушони на капачето на бушоните ми е нарисувано нещо като книга със триъгълник за тези бушони значи имат нещо общо но какво е то никои не знае
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2006, 17:49
- Модел на автомобила: BMW E46 325i, '04 Focus C-Max 2.0 TDCi, '92 Sierra TD, разни НЕ Фордове
31 (15A) - Audio system, Telephone
36 (7,5A) - Anti-lock brake system (ABS), heater/air conditioning (AC), clock, interior lamps, electric door mirrors, trip computer, multifunction control module
36 (7,5A) - Anti-lock brake system (ABS), heater/air conditioning (AC), clock, interior lamps, electric door mirrors, trip computer, multifunction control module
- beatboxx
- потребител
Интересното е че всички тези неща си имат и отделни бушони но като ги дърпам утечката не изчезва освен този модул да ми прави номера но го свалях тои е на гърба на таблото с бушоните отворих го и видимо нямаше нищо повредено по него.Някои не е ли имал този проблем до сега аз ли съм първия късметлия.А номер 31 е за радиото аз телефон в колата нямам значи остава само то но като му дръпна буксата утечката си остава същата а като дръпна бушона пада с 80ма до колкото си спомням еи това ми е много чудно
- beatboxx
- потребител
а от къде по принцип е захранена алармата някои знае ли мисля че ми е фабрична не е допалнително слагана
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2006, 17:49
- Модел на автомобила: BMW E46 325i, '04 Focus C-Max 2.0 TDCi, '92 Sierra TD, разни НЕ Фордове
В купето:beatboxx написа:а от къде по принцип е захранена алармата някои знае ли мисля че ми е фабрична не е допалнително слагана
33 (15А) - Hazard warning lamps, alarm system
59 (7,5A) - Instrument panel, multifunction control module, trip computer, clock, indicators, telematics control module, alarm system
63 (20A) - Central locking, alarm system - rear of fuse box/relay plate
- beatboxx
- потребител
имах предвид от къде минават кабелите