Въпрос за климатроника на Мондео МК2
- bikercho
- потребител
- Регистриран: 06 авг 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 2.0 sedan Ghia,
Ford Mondeo MK1 2.0 sedan Ghia - Status: Извън линия
Въпрос за климатроника на Мондео МК2
Здравейте колеги значи миналата седмица ходих на море по магистралата карам 130 140 на вън беше на места 30 на места 32 градоса и сам си пуснал климатроника на студено и когато натисна копчето за клапата за въздуха да я затвори и спира да духа студено щом отворя клапата и духа студено не би ли трябвало да е на обратния принцип когато е затворена клапата да не смесва въздуха които е отвън и да духа студено някои знае ли нещо по въпроса то не че ми е някакъв проблем но просто ми е лубопитно защо е така и в града е така като е отворена клапата и духа студено затворя ли я и не духа така студено
- SvetlioGeorgiev
- потребител
- Регистриран: 15 окт 2010, 12:32
- Модел на автомобила: Mondeo ST200 2.5 V6, Mondeo MK1 1.8 TD, Mondeo MK2 1.8 TD EDNURA-DE
- Status: Извън линия
Re: Въпрос за климатроника на Мондео МК2
Здравей колега, възможно е нещо да се обърква климатроника би трябвало при затворена да е по студеното защото върти вече охладения въздух в купето, може да хвърлиш едно око на датчиците възможно е, да е в някой от тях причината