Нашите колици ;) пежо+форд
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
- Status: Извън линия
Нашите колици ;) пежо+форд
Ми ето ги наще колици хубавици.
.

Последна промяна от gmivanko на 16 окт 2006, 08:05, променено общо 1 път.
- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
бегай че съм се заробил с 3 форда и една Корса 

Колега, неме занимавай с глупости бе 
http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
абе по скоро се оплаквам от това че немога да си избера кое да карам 
а в корсата ми харесва това че е GSI

Колега, неме занимавай с глупости бе 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
УУУ брао на тебеikov_vr написа:абе по скоро се оплаквам от това че немога да си избера кое да карам
Нали тва чакаше некой ти каже браво че имаш 1000 коли
па и аз мое да имам ма не рева да се фала
Карай орела
.....................................................................
- gmivanko
- потребител
- Контакти:
Ми кво да ти кажа... на дедо ми е тъмно сивия форд, после мама и тате вземаха пежото (405-цата) , после кака ми се премести в софия и там кола си трябва, а ние не можем да останем без... та тя си взема сребристия форд... и аз преди 2месеца събрах парички и си вземах и аз едно возило
... Абе трудно си е... ама като всеки има книжка и не може една кола на 4-тима души да ходят надаскало и работа едновремеено

- gmivanko
- потребител
- Контакти:
Малко да си съживя темата...
Онзи ден във творник, след 2 дни разхождане из автокъщите да гледаме миниванове и остановихме, е в София с доста скъпи цените по авто къщите, от там попаднахме на една обява за едно Рено Еспейс 96г. 2,1 ТД. във мобилето от Враца, и на другия ден палим колата та там... гледахме струвахме накрая ни хареса колата, пък и собственика на автокъщата и жена му бяха много приятни хора... с удоволствие бих ги препоръчал на които и да си взема кола (авто къщата им се намира точно до КАТ Враца и има и сервиз
) малко се отплеснах де... Та си вземахме ето този красавец (не малкия красавец ами голямия
):

И понеже сега стягаме тъмно сивия форд по ламарина и боя много основно, после ще го пуснем за продажба, щото ни ставаха много колите, а фодра и пежата са ни малки да се поберем всичките в тях, и за тва вземахме Еспейса, защото е 6+1 и спокойно си се побираме цялото домочадие

Онзи ден във творник, след 2 дни разхождане из автокъщите да гледаме миниванове и остановихме, е в София с доста скъпи цените по авто къщите, от там попаднахме на една обява за едно Рено Еспейс 96г. 2,1 ТД. във мобилето от Враца, и на другия ден палим колата та там... гледахме струвахме накрая ни хареса колата, пък и собственика на автокъщата и жена му бяха много приятни хора... с удоволствие бих ги препоръчал на които и да си взема кола (авто къщата им се намира точно до КАТ Враца и има и сервиз

И понеже сега стягаме тъмно сивия форд по ламарина и боя много основно, после ще го пуснем за продажба, щото ни ставаха много колите, а фодра и пежата са ни малки да се поберем всичките в тях, и за тва вземахме Еспейса, защото е 6+1 и спокойно си се побираме цялото домочадие

- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Честито! И аз вчера разглеждах коли и огледах хубаво два еспейса ,но следващия модел 99г.2.2дизел ,че са практични и красиви -така е ,ама 12-13000лв. за това ми се струват много,пък и говорим за Рено.Нисък ценови клас автомобили(е не точно еспейса де) ,и подръжката им е според мен най евтина от всички западни автомобили+!Абе важнното е да ви върши работа ,а тея "кръвопиици"в София няма какво да ги коментирам.Играят минимум със 100% надценка Е тва го няма никъде! 

- gmivanko
- потребител
- Контакти:
Значи днеска продадохме Тъмносивия ескорт, защото ни бяха станали в повече колите
. Малко ми беше кофти когато си тръгна човека с него, ама какво да се прави
.
Иначе форда го изкърпихме като за нас си, щото тогава още не мислехме да го продаваме ама после се оказа другооо... Иначе колата стана кукла, просто от всякъде си е ок. ама няма какво да я правим.
Иначе мисля, че 2750лв
. си е добра цена за Ескорт 92-ра 1,4 моно с газ, централно и шибидах. 

Иначе форда го изкърпихме като за нас си, щото тогава още не мислехме да го продаваме ама после се оказа другооо... Иначе колата стана кукла, просто от всякъде си е ок. ама няма какво да я правим.
Иначе мисля, че 2750лв