Ел. схема на комутатор ?
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
- Status: Извън линия
Ел. схема на комутатор ?
Колеги понеже комутатора ми е с доста висока температура и явно е болен се чудя на какво се дължи тая температура, дали таблото с бушоните или нещо друго не го заразява, когато е студена коалта ради нормално, но започне ли да загрява и комутатора загрява и се влошава драстично работата на двигателя. Може ли да ми се покаже една ел. схема, евентуално ми се иска да проследя всички кабели дето се включват в този комутатор. И да видя дали самият комутатор е дефектирал или някой друг е виновен за температурата/ лошата работа като загрее ?
За малко да забравя да спомена че номера му е: 91AB-12A297-GA колата е карбуратор и е с ел. запалване, има вакум на комутатора.
Колеги мисля си че най- леснния тест е ако някой колега от софия има същата кола и работи добре, да го заменим да видя как работи при мен защото доста сложно става .
За малко да забравя да спомена че номера му е: 91AB-12A297-GA колата е карбуратор и е с ел. запалване, има вакум на комутатора.
Колеги мисля си че най- леснния тест е ако някой колега от софия има същата кола и работи добре, да го заменим да видя как работи при мен защото доста сложно става .
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Re: Ел. схема на комутатор ?
Темата е за изтриване, проблема е решен като сложих механично запалване от ескорт 1.4
сега работи много по добре 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
-
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2013, 16:27
- Модел на автомобила: eskord
Re: Ел. схема на комутатор ?
от каде да си намеря комутатор с номер 91АБ-12А297-ГА за форд ескорт