Съвместим размер на спирачен диск за Форд Пума
- Roy
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2010, 09:33
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.7 Zetec-S, 1998
- Status: Извън линия
Съвместим размер на спирачен диск за Форд Пума
Колеги,
намерил съм изгодно спирачни дискове, за които продавача е описал, че пасват на следните модели: Фокус, Фиеста и Пума. Тъй като имам нужда от предни дискове се замислих по въпроса. За моята кола /описаната в профила ми/ стандартните спирачните дискове са с диаметър 239,5 мм, т.е. 240 мм, а тези са 260 мм. Ще има ли някакъв проблем да сложа такива дискове и какви биха били плюсовете и минусите?
Ето целите спецификации на дисковете:
Vented - Mountings 4
Disc diameter 258.0mm
Disc thickness 22.0mm
Overall height 43.5mm
Centre diameter 63.6mm
Minimum thickness 20.0mm
Как мислите по въпроса?
намерил съм изгодно спирачни дискове, за които продавача е описал, че пасват на следните модели: Фокус, Фиеста и Пума. Тъй като имам нужда от предни дискове се замислих по въпроса. За моята кола /описаната в профила ми/ стандартните спирачните дискове са с диаметър 239,5 мм, т.е. 240 мм, а тези са 260 мм. Ще има ли някакъв проблем да сложа такива дискове и какви биха били плюсовете и минусите?
Ето целите спецификации на дисковете:
Vented - Mountings 4
Disc diameter 258.0mm
Disc thickness 22.0mm
Overall height 43.5mm
Centre diameter 63.6mm
Minimum thickness 20.0mm
Как мислите по въпроса?
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Re: Съвместим размер на спирачен диск за Форд Пума
Ако твоите са 240мм къде ще ги събереш останалите 20мм, не виждам как ще станат.
Сега погледнах твоите дискове трябва да са 240мм и дебелината им е 20мм, а тези които си гледал са 22мм, така че няма да станат апаратите са други явно.
Сега погледнах твоите дискове трябва да са 240мм и дебелината им е 20мм, а тези които си гледал са 22мм, така че няма да станат апаратите са други явно.