Телевизор за кола.Съвети

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
rEsPeCT
потребител
потребител
Регистриран: 10 юли 2006, 12:52
Модел на автомобила: Ford Mondel '99 2.0 16v Ghia 136 p.s
Status: Извън линия

Телевизор за кола.Съвети

Мнение от rEsPeCT » 27 авг 2006, 13:21

Здравейте нарочил съм се да си взема от Техномаркет телевизорче за кола TFT Neo за към 200 лв. та ако някой има да каже някъкви недостатъци има ли и за инсталирането ще мога ли да се справя сам :)
Не вярвам да е китайска работа но все пак искам малко съвети от вас че радиото вече ми писна :P
Благодаря ви предварително :)

Потребителски аватар
V_A_N_K_A_T_A
потребител
потребител
Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
Контакти:

Мнение от V_A_N_K_A_T_A » 27 авг 2006, 13:58

Божее,Неото,по-китайско от това няма на къде :D :wink:
Занимаваме се с климатици и мога да ти кажа,че изобщо не ги бива,орязани са от всякъде!Но,все пак е ТВ за кола,така че и Нео може,да не говорим,че хубавите са адски скъпи :roll:
А,ти имаш ли VCD или DVD,какво ще гледаш?
Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rEsPeCT
потребител
потребител

Мнение от rEsPeCT » 27 авг 2006, 19:55

Ами незнам надявам се вие да ме посъветвате :)

Потребителски аватар
Plamen CONSUL 73
потребител
потребител
Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN

Мнение от Plamen CONSUL 73 » 27 авг 2006, 20:35

Аз имам малък и 14" телевизори за кола и двата си ги взех от Китаи и са гледани много без проблем,това за Китаиските стоки.А за качеството на сигнала по време на движение според мен, трябва да си спрял за да гледаш .Абе купи си като си мераклия но моите така си стоят.Друг е въпроса ако си Такси. :twisted:

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 27 авг 2006, 20:48

марката НЕО е българска търговска марка,но за съжаление се сглобява в Китай щот е по ефтино

имам познати тираджии единия от тях си взе сателитна антена на фирма ............ и телевизор -марков та той ми сподели онзи ден че за 1 година го е гледал 2 пъти не че те разкандардисвам ти си знаеш а пък и парите са си твои но както казва колегата Plamen CONSUL 73 ако не си такси не е оправдано освен ако нямаш излишни пари

та да се върнем на темата по добре си вземи нещо като НЕО и ЕЛИТ хем ефтино хем работа върши което е по важното

а относно монтажа питай snaiperisto ако той незнае,със сигурност познава таксиджия който знае как става системата - сам или в сервиз
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
rEsPeCT
потребител
потребител

Мнение от rEsPeCT » 27 авг 2006, 21:42

Не съм таксиджия по време на път ще може ли да предава добре без да се губи не съм запознат изобщо с тази система някакви допълнителни антени ли какво;)

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 27 авг 2006, 21:45

задължително трябва да си спрял ако ще гледаш телевизия де ,иначе за двд може да караш ама само спътниците ти ще гледат докато караш
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3

Мнение от snaiperisto » 27 авг 2006, 22:50

Моя е MIOTA , купих го от илиенци преди около 2-3 години ( купих 3 ... и за двама колеги ) , е ...направо му взех здравето ... не е спирал ... не съм го свалял , лятото се напича в колата до ненормални градуси (колата в двора и джамовете затворени) , зимата умира от студ и НЕ Е ПРАВИЛ ПРТОБЛЕМ , освен че дистанционното вече не бачка (след 4-5 поливания с кафе , стотина настъпвания от клиенти и др.)...а и колегите с такива лоша дума не са казали , за разлика от ЕЛИТ-а.

По въпроса за гледането в движение : гледа се ама малко кофти , но пък колкото по близо до Витоша се приближаваш - толко по доре става....ма това е с оригиналната антена , има едни антени (май струват около 20-30 лв.) дето са като реотаните на задното стъкло (там се лепят) и какви ли не други...с тях няма проблем (те са си баш ТВ антени за кола).

А ако не прекарваш много време в колата не си заслужава , но иначе е супер , аз бях от най отворените бакшиши...ходих до Истанбул за касетофон с DVD и VCD че тука тая техника само я сънуваха и като купих ТВ-то направо утепах рибата-върти яко клипове (и малко секс де...) на компа и колегите умираха от злоба...

А ТВ-то тогава струваше 220 лв. на Илиенци...
...дрън-дрън...мноо важно...

Потребителски аватар
demiro
потребител
потребител
Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
Модел на автомобила: голяма печка :)

Мнение от demiro » 28 авг 2006, 08:48

snaiperisto написа:.....ТВ-то направо утепах рибата-върти яко клипове (и малко секс де...) на компа и колегите умираха от злоба...
Браво,иноватор :!: Ето тука още малко от китайските........,това със сенника е мания :wink:
http://www.dvb-bg.com/skydigital/lcdtv.html
Изображение

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 28 авг 2006, 11:20

Нещо подобно на това съм взел за колата и сега си търся едно DVD за кола (има едни колкото дискмен). Така се надявам децата да кротуват докато пътуваме.

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”