Телевизор за кола.Съвети
- rEsPeCT
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2006, 12:52
- Модел на автомобила: Ford Mondel '99 2.0 16v Ghia 136 p.s
- Status: Извън линия
Телевизор за кола.Съвети
Здравейте нарочил съм се да си взема от Техномаркет телевизорче за кола TFT Neo за към 200 лв. та ако някой има да каже някъкви недостатъци има ли и за инсталирането ще мога ли да се справя сам 
Не вярвам да е китайска работа но все пак искам малко съвети от вас че радиото вече ми писна
Благодаря ви предварително

Не вярвам да е китайска работа но все пак искам малко съвети от вас че радиото вече ми писна

Благодаря ви предварително

- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
марката НЕО е българска търговска марка,но за съжаление се сглобява в Китай щот е по ефтино
имам познати тираджии единия от тях си взе сателитна антена на фирма ............ и телевизор -марков та той ми сподели онзи ден че за 1 година го е гледал 2 пъти не че те разкандардисвам ти си знаеш а пък и парите са си твои но както казва колегата Plamen CONSUL 73 ако не си такси не е оправдано освен ако нямаш излишни пари
та да се върнем на темата по добре си вземи нещо като НЕО и ЕЛИТ хем ефтино хем работа върши което е по важното
а относно монтажа питай snaiperisto ако той незнае,със сигурност познава таксиджия който знае как става системата - сам или в сервиз
имам познати тираджии единия от тях си взе сателитна антена на фирма ............ и телевизор -марков та той ми сподели онзи ден че за 1 година го е гледал 2 пъти не че те разкандардисвам ти си знаеш а пък и парите са си твои но както казва колегата Plamen CONSUL 73 ако не си такси не е оправдано освен ако нямаш излишни пари
та да се върнем на темата по добре си вземи нещо като НЕО и ЕЛИТ хем ефтино хем работа върши което е по важното
а относно монтажа питай snaiperisto ако той незнае,със сигурност познава таксиджия който знае как става системата - сам или в сервиз
времето е като парите-никога не стига
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Моя е MIOTA , купих го от илиенци преди около 2-3 години ( купих 3 ... и за двама колеги ) , е ...направо му взех здравето ... не е спирал ... не съм го свалял , лятото се напича в колата до ненормални градуси (колата в двора и джамовете затворени) , зимата умира от студ и НЕ Е ПРАВИЛ ПРТОБЛЕМ , освен че дистанционното вече не бачка (след 4-5 поливания с кафе , стотина настъпвания от клиенти и др.)...а и колегите с такива лоша дума не са казали , за разлика от ЕЛИТ-а.
По въпроса за гледането в движение : гледа се ама малко кофти , но пък колкото по близо до Витоша се приближаваш - толко по доре става....ма това е с оригиналната антена , има едни антени (май струват около 20-30 лв.) дето са като реотаните на задното стъкло (там се лепят) и какви ли не други...с тях няма проблем (те са си баш ТВ антени за кола).
А ако не прекарваш много време в колата не си заслужава , но иначе е супер , аз бях от най отворените бакшиши...ходих до Истанбул за касетофон с DVD и VCD че тука тая техника само я сънуваха и като купих ТВ-то направо утепах рибата-върти яко клипове (и малко секс де...) на компа и колегите умираха от злоба...
А ТВ-то тогава струваше 220 лв. на Илиенци...
По въпроса за гледането в движение : гледа се ама малко кофти , но пък колкото по близо до Витоша се приближаваш - толко по доре става....ма това е с оригиналната антена , има едни антени (май струват около 20-30 лв.) дето са като реотаните на задното стъкло (там се лепят) и какви ли не други...с тях няма проблем (те са си баш ТВ антени за кола).
А ако не прекарваш много време в колата не си заслужава , но иначе е супер , аз бях от най отворените бакшиши...ходих до Истанбул за касетофон с DVD и VCD че тука тая техника само я сънуваха и като купих ТВ-то направо утепах рибата-върти яко клипове (и малко секс де...) на компа и колегите умираха от злоба...
А ТВ-то тогава струваше 220 лв. на Илиенци...
...дрън-дрън...мноо важно...
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Браво,иноваторsnaiperisto написа:.....ТВ-то направо утепах рибата-върти яко клипове (и малко секс де...) на компа и колегите умираха от злоба...

http://www.dvb-bg.com/skydigital/lcdtv.html