спортни гърнета
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2012, 11:03
- Модел на автомобила: ford eskort
- Status: Извън линия
спортни гърнета
Здравейте колеги мъчи ме един въпрос искам да си купя спортно гърне за моя форд ескорт 92 1.4 моно инжексия и съм се спрял на едно гърне много ефтино та мисалта ми е да си кжете мнението и ако има някакво видео да ми дадете да чуя къкъв звук прави това гърне http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 57855u.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; предварително благодаря много.
- Slavi_
- потребител
- Регистриран: 21 ное 2010, 12:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK3 1992г. 1.4i 52KW 73ps
Re: спортни гърнета
Мнението е че бучи страшно много на свободна скорост и особено много до 2.5 оборота. Много зависи дали имаш катализатор, ако ако имаш хубав катализатор звука ще е по слаб но ако нямаш целия квартал ще знае кога си палиш колата (личен опит). В моя случай както и в 85% от хората които са си взели спортно гърне евтино са го махнали на първата седмица. След като го махнеш ми пиши да ти кажа един чалъм. Айде и успех 

http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.ph ... 88833o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Re: спортни гърнета
На мен лично ми прави впечатление, че тези гърнета поизчезнаха, поне от Варна, рядко се чуват вече. Иначе аз имам лични впечатления, имах същия Ескорт на времето, бях му сложил един "ремус", но до там беше само права тръба
и буквално след няколко дни отидох да ми сложат още едно средно гърне, при запалване всички коли на паркинга пропищяваха, беше някакъв ад, спира ме полиция в движение с молба да си оправя гърнето и с фиш за 20лв който така и не е платен...пък и тя колата 1.4 75кончета колко да върви, малко смешно си ми беше ама пък на 20тина години бях, ефенце, бяха модерни тогава
Според мен - не се занимавай с глупости, но все пак ти си решаваш!