Замисляне около 3500 оборота форд пума 1.7
-
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2005, 13:01
- Модел на автомобила: 1ВИ FORD-SIERA 2РИ-FORD MONDEO MK2 3ТИ-FORD MONDEO MK3. В УПОТРЕБА:FORD PUMA 1.7/FORD CMAX 2.0TDCI
- Контакти:
- Status: Извън линия
Замисляне около 3500 оборота форд пума 1.7
много я харесвам тази колица и сега я купих на дъщерята,но трябваше да посменя това /онова.1.7 125 кончета е.
Трябва да и залепя една лепенка НЛО ,много върви това коле ейййййй.Но мондеото на дълго ще го среже има едно застояване около 100 ина километра или във високите обороти или на мен така ми се струва защото мондеото турбината много го тегли,незнам може и така да ми се струва ще сменя и свещи да видя.ето за сега какво смених на снимката.плюс гумета зимни дънлоп 4 броя.
Трябва да и залепя една лепенка НЛО ,много върви това коле ейййййй.Но мондеото на дълго ще го среже има едно застояване около 100 ина километра или във високите обороти или на мен така ми се струва защото мондеото турбината много го тегли,незнам може и така да ми се струва ще сменя и свещи да видя.ето за сега какво смених на снимката.плюс гумета зимни дънлоп 4 броя.
Последна промяна от chano на 01 фев 2013, 15:20, променено общо 2 пъти.
1ВИ FORD-SIERA, 2РИ-FORD MONDEO MK2, 3ТИ-FORD MONDEO MK3. В УПОТРЕБА:FORD PUMA 1.7/FORD CMAX 2.0TDCI
-
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2005, 13:01
- Модел на автомобила: 1ВИ FORD-SIERA 2РИ-FORD MONDEO MK2 3ТИ-FORD MONDEO MK3. В УПОТРЕБА:FORD PUMA 1.7/FORD CMAX 2.0TDCI
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: застояване около 100 ина километра пумичка 1.7
chano написа:много я харесвам тази колица и сега я купих на дъщерята,но трябваше да посменя това /онова.1.7 125 кончета е.
какви свещи ще препоръчате,и гледам че на някои пуми има една греда в моторният отсек,от амортесьор до амортесьор,за какво е това нещо има ли нужда да сложа и аз такава греда?дайте идея за тунинг малко.А ще я снимам ма да я добарам че щерката не ще да слиза от нея.....
и още да попитам,колата е с един ключ с едно копче за фенерче на него други ключове няма,та въпросът ми е,може ли да обуча ключ като на мондеото да може да сработва централното заключване с ключа(от копчетата) и дали тази кола има въобще такъв модул,някои знае ли как да се провери тази работа??
1ВИ FORD-SIERA, 2РИ-FORD MONDEO MK2, 3ТИ-FORD MONDEO MK3. В УПОТРЕБА:FORD PUMA 1.7/FORD CMAX 2.0TDCI