Предно стъклo на Фокус 1.8 тди 2000 г.
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2012, 19:32
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
Предно стъклo на Фокус 1.8 тди 2000 г.
Здравейте, интересувам се дали си заслужава да си сменя предното стъкло в Кобра, тъй като от някакво време насам си имам една пукнатина на предното стъкло. Там ми предложиха китайско или европейско стъкло и на въпроса дали има разлика ми казаха, че тя е незначителна, а по форумите в които четох прочетох какво ли не, за това реших да питам тук, където има хора с фордове
. Аз съм с форд фокус 1.8 тди 2000 година. Другото което ме интересува, тези стъкла издържливи ли са, ако някой е сменял стъкло там има проблеми с течове, шум и т.н.

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Предно стъклo на фокус
Като купувах моя Фокус бе с пукнато стъкло и ангажимента на джамбазите бе да го сменят за тяхна сметка. Смениха го в Кобрата, почти съм сигурен, че е от най-евтините, но за 4-5 години нямам никакви забележки!
-
- потребител
Мерси, а никой друг ли не е сменял стъкло? Малко мнения да събера
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Смених преди месец на МК2, в Кобрата на бул. Малинов в Младост 2!
Много бързо и коректно се държаха с мен! Стъклото е от европейските, няма разлика с предното, поне видимо така!
Много бързо и коректно се държаха с мен! Стъклото е от европейските, няма разлика с предното, поне видимо така!
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Сменяй смело при Кобра, китайско, разбира се, същата технология е, ако това те притеснява. Сменял съм на други марки челно при тях, не се вкарвай във филми да демонтираш оригинално, че най-много да го спукате, а и не знам как се чисти за ново поставяне. Смених последно странично стъкло на фокуса - бързо, точно, професионално, чайна, никакви проблеми, никакви разлики, щипеш някой левец да прехвърлят лепенките.packo0 написа:Мерси, а никой друг ли не е сменял стъкло? Малко мнения да събера
Сокол скитник
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Смених на Фокуса, предното стъкло, както си беше оригиналното с подгряване, вече година и нещо няма проблеми с него. На Нисана съм сменял предно, на Фиестата задно.
На Фокуса май беше "европейско". Иначе мърсотията след тях си е нормално нещо, не били автомивка...
Обади се предварително по телефона да заявиш стъклото, за да им го докарат до сервиза.
На Фокуса май беше "европейско". Иначе мърсотията след тях си е нормално нещо, не били автомивка...

Обади се предварително по телефона да заявиш стъклото, за да им го докарат до сервиза.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
Ясно, значи ще се отправям натам
Мерси за мненията

-
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2013, 20:35
- Модел на автомобила: Focus
Здравейте, знам че не е много по темата но ми търся предно стъкло с подгряване за Форд Фокус 2001, втора ръка или ново, ако някой има нещо на предвид моля да ми пише . Благодаря предварително!
- Doin
- потребител
Новото стъкло с подгрев бе 720 лв., търси втора употреба.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
720 оригинално ли е? Защото аз минах с нещо около 400 лв.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Doin
- потребител
Re: Предно стъклo на Фокус 1.8 тди 2000 г.
Поне по мое време толкоз ми го оферираха, оригиналното бе с подгрев, новото - не. А още Ескорта ме бе разглезил в това отношение и все още ми лисва тази екстра.